Maalesef bugün hastalandım. Tutmadı gebelik sanırım bu aySizde haber verin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bugün hastalandım. Tutmadı gebelik sanırım bu aySizde haber verin lütfen![]()
Sıkmayın canınızıMaalesef bugün hastalandım. Tutmadı gebelik sanırım bu ay
Benimde bir kaç kez günüm geçti sonra kimyasala döndü ve defalarca kez böyle oldu insanın elinde değil ama umudunuzu yitirmeyin inşallah çok güzel bir anda sürpriz olacakMaalesef bugün hastalandım. Tutmadı gebelik sanırım bu ay
İnşallah çok teşekkürlerSıkmayın canınızıdemekki dahaiyisi gelecek
Umarım hepimizin gönlüne göre olurBenimde bir kaç kez günüm geçti sonra kimyasala döndü ve defalarca kez böyle oldu insanın elinde değil ama umudunuzu yitirmeyin inşallah çok güzel bir anda sürpriz olacak![]()
Amin inşallahUmarım hepimizin gönlüne göre olur![]()
Bende dün oldum regl maalesefUmarım hepimizin gönlüne göre olur![]()
İnşallah bir dahaki sefere olurBende dün oldum regl maalesef
Geçen sene konuşmuşuz burada haber beklemiştin benden .. şükürler olsun geç olsun güç olmasın ben daha yeni hamile kaldım 11.haftamdayım .. anladım ki ne kadar istersen iste ne belirti yaşarsan yaşa gerçeğini yaşayınca anlıyorsun. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor… senin son durumun nedirSizde haber verin lütfen![]()
merhaba çok sevindim adınızaGeçen sene konuşmuşuz burada haber beklemiştin benden .. şükürler olsun geç olsun güç olmasın ben daha yeni hamile kaldım 11.haftamdayım .. anladım ki ne kadar istersen iste ne belirti yaşarsan yaşa gerçeğini yaşayınca anlıyorsun. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor… senin son durumun nedir![]()
Sürekli bir uyku hali ve halsizlik vardı ama bu normal gibi değil yani dışarıdan bile iyi misin sen diye sorarlardı öyle bir yüzüme tuhaflık çökmüştü ama ben gecikmem olduğu halde bişe gebeliğe ihtimal vermedim nedeni de 1,5 sene boyunca denedim olmadı tam o ay vazgeçtim dedim rabbim vermiyorsa vardır bildiği artık yoruldum ama o ay hamile kalmışım h ihtimal vermemiştim öyle ki test bile yapmadım günlerce , çünkü hiç bir belirti de yoktu başka vücudumda inanamıyordum yoktur diyordum hissetmiyordummerhaba çok sevindim adınızaregl belirtileri dışında evet bu ay ben gebeyim dediğiniz bir belirti var mı ?
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinSürekli bir uyku hali ve halsizlik vardı ama bu normal gibi değil yani dışarıdan bile iyi misin sen diye sorarlardı öyle bir yüzüme tuhaflık çökmüştü ama ben gecikmem olduğu halde bişe gebeliğe ihtimal vermedim nedeni de 1,5 sene boyunca denedim olmadı tam o ay vazgeçtim dedim rabbim vermiyorsa vardır bildiği artık yoruldum ama o ay hamile kalmışım h ihtimal vermemiştim öyle ki test bile yapmadım günlerce , çünkü hiç bir belirti de yoktu başka vücudumda inanamıyordum yoktur diyordum hissetmiyordum