- 1 Şubat 2025
- 9
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Orduludeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorunsun diye siyah beyaz sekilde koymussunuz sanırım.Eki Görüntüle 3537495 merhabalar adete 4 gün kala testim bu şekilde 2. Çizgi hemen çıktı ama tam kırmızı değil,gebelik istiyorum daha öncesi düşüklerim oldu genetik test verdim eğer gebelik oluşurşa kan sulandırıcı başlanacağı söylenildi bu arada ovülasyon testi kullandım yumurtlamadan sonraki 14. Günümdeyim bu süreçte doktorum duphaston verdi biteli 3 gün oldu kanama yaşamadım ancak reglime 4 günüm var sevgiler Rabbim isteyen herkesi annelikle müjdelesin (benide )
Gorunsun diye siyah beyaz sekilde koymussunuz sanırım.
Ovulasyon takip ettiysen 14. Gune falan normalde adet sökülürdü. Adetinize de 4 gun Yoktur. Direk kan verin riske atmayın.
Bunun normal halini atabilir misiniz?
Artimedle yaptım birazdan kan vermeye gidicem böyle çok fazla duramıcam çünkü daha öncede bu markayla yapmıştm ama ikinci çizginin emaresi bile yoktuGözlerinden neden şüpheleniyorsun canım var çizgi zaten :) istersen beta hcg ver. Çünkü belli olmuş. Markası ne testin
Benimde böyle çıktı test artimed ve güvenemiyorum. Daha öncede artimed yaptım ya böyle çıktı yada hiç çıkmadı. Bir hafta daha bekleyeceğim mecbur. Sizin sonuc çıkarsa buradan paylaşır mısınız?Artimedle yaptım birazdan kan vermeye gidicem böyle çok fazla duramıcam çünkü daha öncede bu markayla yapmıştm ama ikinci çizginin emaresi bile yoktu
Artimedle boyle olup negatif cikan cok kisi olmus. Bu test markasını bilmiyorum ama hafif pembe cikmasi gerekmiyo muydu. Insallah vardir tabi kan en dogru sonucu verirArtimedle yaptım birazdan kan vermeye gidicem böyle çok fazla duramıcam çünkü daha öncede bu markayla yapmıştm ama ikinci çizginin emaresi bile yoktu
Tabiki kan verdim bi kaç saat sonra sonuç çıkıcak inşaallah,yazarımBenimde böyle çıktı test artimed ve güvenemiyorum. Daha öncede artimed yaptım ya böyle çıktı yada hiç çıkmadı. Bir hafta daha bekleyeceğim mecbur. Sizin sonuc çıkarsa buradan paylaşır mısınız?
Hayırlısı olsunTabiki kan verdim bi kaç saat sonra sonuç çıkıcak inşaallah,yazarım
Malesef 0.01 çıktıBenimde böyle çıktı test artimed ve güvenemiyorum. Daha öncede artimed yaptım ya böyle çıktı yada hiç çıkmadı. Bir hafta daha bekleyeceğim mecbur. Sizin sonuc çıkarsa buradan paylaşır mısınız?
üzülme reglin geçince tekrar test yaparsın. Bak bana reglim geçti üstelik testlerim belli belirsiz ne olduğu ben nerelere gidemMalesef 0.01 çıktı
Ah bu artımedMalesef 0.01 çıktı
İnşaallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızüzülme reglin geçince tekrar test yaparsın. Bak bana reglim geçti üstelik testlerim belli belirsiz ne olduğu ben nerelere gidem
İnşallah hepimizİnşaallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
benim bundan daha belirgin cikmisti ama adet olmustum artimeddi markasi almayin o testlerdenEki Görüntüle 3537508
Buyur canım ben gözlerimden bile şüphelendim
Üzülme canım allah nasip eder inşallah bir gün bizde pozitifi görürüz ah bu eczanelerde artimedten başka bir şey satmıyorlar ki alalım, hep hüsran yalancı pozitifMalesef 0.01 çıktı