Silik çizgi

yaseminms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
1
0
1
21
Erken gebelik testi yaptım ilk dakikalarda çok hafif bir çizgi vardı 1 gün sonra baktım çizgi netleşmişti ertesi gün ilk idrarla başka testle tekrarladım ama negatif sonuç neden oldu sizce

IMG_20250211_093420_197.jpg

Testime bakarmisin sizce varmı birşey bakmaktan yıpranmış test artık Daysdoctor Marka erken gebelik testi

Sizinki bariz pozitif ben buradayım diyor inşallah Hamilesinizdir 🌹
inşallah amin 🙏
ama day’s doctor için omkadar karmaşık yorumlar var ki
kimi böyle öğrenmiş hamileliğini kimi de yalancı pozitif mağduru olmuş
cumaya kadar çok var bu yüzden awox ile yarın sabah tekrar yapacağım adet olmazsam

inşallah amin 🙏
ama day’s doctor için omkadar karmaşık yorumlar var ki
kimi böyle öğrenmiş hamileliğini kimi de yalancı pozitif mağduru olmuş
cumaya kadar çok var bu yüzden awox ile yarın sabah tekrar yapacağım adet olmazsam
Vücudunda hiç değişiklik fark ediyor musun mesela kasikta batma vs sol kasık sağ kasik tek taraflı hafif batmalar varmı birşey fark ediyormusun canım

Vücudunda hiç değişiklik fark ediyor musun mesela kasikta batma vs sol kasık sağ kasik tek taraflı hafif batmalar varmı birşey fark ediyormusun canım
şuan kasıklarımda iğne batması var ve pazar gününden beri sadece peçeteye sildikçe gelen pembe sulu akıntım var
bunların haricinde göğüs uçlarımda hassasiyet, uyku hali (kafamı koydukça uyuyorum), halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hala

şuan kasıklarımda iğne batması var ve pazar gününden beri sadece peçeteye sildikçe gelen pembe sulu akıntım var
bunların haricinde göğüs uçlarımda hassasiyet, uyku hali (kafamı koydukça uyuyorum), halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hala
Yerleşme kanaması yaşıyorsunuz büyük ihtimalle inşallah gebesinizdir 🌼

Adetim gecikmedi henüz sol kasıkta batma hissediyorum sadece ara ara ağrı birde akıntınız nasıl mesela sarımsı yada süt beyaz nasıl durumu sizin
döngüm boyunca bir gün sarı akıntım oldu, bir ara çok az kahverengi akıntım oldu o kadar
son 3 gündür de pembe sulu akıntım var

Back