Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı markayla yaptımEki Görüntüle 3542867
Testime bakarmisin sizce varmı birşey bakmaktan yıpranmış test artık Daysdoctor Marka erken gebelik testi
Sizin gebelik bellimi varmı yokmu test daha yenimiben de aynı markayla yaptım
bu sabah yaptım dahaSizin gebelik bellimi varmı yokmu test daha yenimi
Sizinki bariz pozitif ben buradayım diyor inşallah Hamilesinizdirbu sabah yaptım daha
adetm 1 gün gecikti
şimdi çıkıp awox marka alacağım onda da çıkarsa cuma günü kan vereceğim
inşallah aminSizinki bariz pozitif ben buradayım diyor inşallah Hamilesinizdir![]()
Vücudunda hiç değişiklik fark ediyor musun mesela kasikta batma vs sol kasık sağ kasik tek taraflı hafif batmalar varmı birşey fark ediyormusun canıminşallah amin
ama day’s doctor için omkadar karmaşık yorumlar var ki
kimi böyle öğrenmiş hamileliğini kimi de yalancı pozitif mağduru olmuş
cumaya kadar çok var bu yüzden awox ile yarın sabah tekrar yapacağım adet olmazsam
şuan kasıklarımda iğne batması var ve pazar gününden beri sadece peçeteye sildikçe gelen pembe sulu akıntım varVücudunda hiç değişiklik fark ediyor musun mesela kasikta batma vs sol kasık sağ kasik tek taraflı hafif batmalar varmı birşey fark ediyormusun canım
Yerleşme kanaması yaşıyorsunuz büyük ihtimalle inşallah gebesinizdirşuan kasıklarımda iğne batması var ve pazar gününden beri sadece peçeteye sildikçe gelen pembe sulu akıntım var
bunların haricinde göğüs uçlarımda hassasiyet, uyku hali (kafamı koydukça uyuyorum), halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hala
inşallahYerleşme kanaması yaşıyorsunuz büyük ihtimalle inşallah gebesinizdir![]()
Adetim gecikmedi henüz sol kasıkta batma hissediyorum sadece ara ara ağrı birde akıntınız nasıl mesela sarımsı yada süt beyaz nasıl durumu sizininşallah
sizin durumunuz nedir? adetiniz gecikti mi de yaptınız?
döngüm boyunca bir gün sarı akıntım oldu, bir ara çok az kahverengi akıntım oldu o kadarAdetim gecikmedi henüz sol kasıkta batma hissediyorum sadece ara ara ağrı birde akıntınız nasıl mesela sarımsı yada süt beyaz nasıl durumu sizin