Silik çizgi

aycaerdall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
29
13
25
Kızlar merhaba, ayın 3 ü ovülasyon testi ile yumurtlama günüm olduğunu fark ettim. O günleri değerlendirdik. Reglime 2 gün var. Daha önce sağlıksız gebeliğim olmuştu. Karnıma kramplar giriyordu. Bugün test alıp yaptım. İlk idrar ile yapamadım. Sonra unutmuşum testi aradan 30 dk geçince bir bakayım dedim silik çizgi. Bana yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_8560.jpeg
    IMG_8560.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 108
Var gibi görünüyor sen kan testi ver âdetin gecimde 7 gün sonra yinee yap hayırlı uğurlu olsun inşaallah 🤲

Var gibi görünüyor sen kan testi ver âdetin gecimde 7 gün sonra yinee yap hayırlı uğurlu olsun inşaallah 🤲
Adet gecikince vereyim değil mi? Daha önce 2 günde bir baktılar. O zaman adetim 5 gün gecikmişti. Beta 9 idi baya düşüktü. Şimdi 2 gün varken silik çizgi görmek beni çok umutlandırdı. Bayramdan sonraya mı kalsa bilemedim. 2 gün sonra tekrar yapayım hamilelik testi. Bir de ilk idrarla da yapamadım. Çok kramplarım vardı dün. Uyurken uyandırdı.

Adet gecikince vereyim değil mi? Daha önce 2 günde bir baktılar. O zaman adetim 5 gün gecikmişti. Beta 9 idi baya düşüktü. Şimdi 2 gün varken silik çizgi görmek beni çok umutlandırdı. Bayramdan sonraya mı kalsa bilemedim. 2 gün sonra tekrar yapayım hamilelik testi. Bir de ilk idrarla da yapamadım. Çok kramplarım vardı dün. Uyurken uyandırdı.
Canım âdetin gecikmeye girsin daha güzel anlarsın şuan yeni olabilir bir haftalık iki haftalıktir şuan biraz bekle adetim günü gelsin ozmanin için rahat olsun inşaallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsun

Canım âdetin gecikmeye girsin daha güzel anlarsın şuan yeni olabilir bir haftalık iki haftalıktir şuan biraz bekle adetim günü gelsin ozmanin için rahat olsun inşaallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsun
Güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. 🥰♥️ merakla bekliyorum günümü 🙈

Yumrutlma günümü hasapliyorum tersler hep böyle çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-13-16-07-57-278_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    Screenshot_2024-06-13-16-07-57-278_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20240613_141312.jpg
    IMG_20240613_141312.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 92
Rica ederim bende yumrutlma günümü hasapliyorum bir türlü çıkaramıyorum bende çok istiyorum banda yardımcı olurmusunuz
ovulasyon testi aldım laboquick markasının, orada gördüm kuzum.
Ben yapıyorum bak bugün yaptım dün yaptım

Benim de böyle olmuştu. Biraz daha koyuydu ertesi gün silikleşti. Biz o günler değerlendirdik.

Düzenli takip et bu konuda çok bilgim yok ne kadarlık evlisiniz streste engelliyor olabilir ya da hormonlar hepsine baktırdınız mı
11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim hiç BİŞEY yok dedi doktur dedi herşeyin temiz hormanlsrimda gayret iyi çıktı şimdi yuturmlma günümü bekliyorum

11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim hiç BİŞEY yok dedi doktur dedi herşeyin temiz hormanlsrimda gayret iyi çıktı şimdi yuturmlma günümü bekliyorum
Stres yapma, bebek olsun diye düşünürsen inan olmuyor. Bir sürü arkadaşım tam vazgeçtikleri anda oldu. O yüzden sağlıklısını isteyelim. İnşallah ben de sen de pozitifi görürüz

X