Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilk denediginiz test mi ?
Birde hemen 2-3 dakikada aninda belirdimi cizgi ?
Pozitif duruyor kan verin benceSabah kağıt şeklinde olan testti yaptım ondada bu şekil çıktı, sonra için rahat etmedi erken gebelik testi aldım, hemen anında fotodaki görüntü çıktı, inş Hamile değilimdir
Pozitif duruyor kan verin
Pozitif duruyor kan verin bence
Benim testim böyle çıktığında hamileydim9 aylık bir çocuğum var, emzirdiğim için adetim düzensiz genellikle 2 ay geçtikten sonra oluyor, bu seferde adetim 40 gün gecikti, nedense içime korku düştü test yaptım, silik çizgi çıktı, Hamile miyim, yoksa değil miyim?
[
Ah ben ne yapacağım, korunduğum halde Hamile kaldımBenim testim böyle çıktığında hamileydim
Net pozitif. Hayırlı olsun
Nasıl korunuyordunuz?Ah ben ne yapacağım, korunduğum halde Hamile kaldım
Benim ilk testimde böyle hafifti .Sabah kağıt şeklinde olan testti yaptım ondada bu şekil çıktı, sonra için rahat etmedi erken gebelik testi aldım, hemen anında fotodaki görüntü çıktı, inş Hamile değilimdir
Biz korunmadigimiz halde olmadi henüz sizin ona rağmen olmuş kismetiniz de varmış demekkiAh ben ne yapacağım, korunduğum halde Hamile kaldım
Nasıl korunuyordunuz
Gurbetteyim, tek başıma nasıl çocuk bakacağım, daha ilk çocuğumu emzirirken ben hamile kalmış olamam İnş kimyasal gebeliktir , Allah isteyene hayırlı ise versin, yarın kan vermeye gideceğim İnş değilimdirBiz korunmadigimiz halde olmadi henüz sizin ona rağmen olmuş kismetiniz de varmış demekki![]()
Kocam korunuyordu, spiral taktırmayı düşünüyordum normalde, ama ablam spiralle Hamile kalınca eşimin korumasına karar verdimNasıl korunuyordunuz?
Şuanki psikolojiniz çok düşüktür tahmin edebilirim lütfen sakin olun hissediyorum çok zorKocam korunuyırdu
Kocam korunuyordu, spiral taktırmayı düşünüyordum normalde, ama ablam spiralle Hamile kalınca eşimin korumasına karar verdim
9 aylık bir çocuğum var, emzirdiğim için adetim düzensiz genellikle 2 ay geçtikten sonra oluyor, bu seferde adetim 40 gün gecikti, nedense içime korku düştü test yaptım, silik çizgi çıktı, Hamile miyim, yoksa değil miyim?
[
Amin isteyen herkese versin ama öyle demeyin anlayabiliyorum zor olur ama alacak nefesi varsa zaten ne deseniz boşGurbetteyim, tek başıma nasıl çocuk bakacağım, daha ilk çocuğumu emzirirken ben hamile kalmış olamam İnş kimyasal gebeliktir , Allah isteyene hayırlı ise versin, yarın kan vermeye gideceğim İnş değilimdir![]()