Benimde aynı bir defa kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum inşallah hamileyizdirİkinci kez ikincı çizgi silik çıktı…hamile olabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı bir defa kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum inşallah hamileyizdirİkinci kez ikincı çizgi silik çıktı…hamile olabilir miyim?
Benimki kimyasalmış ama sen inşallah hamilesindirBenimde aynı bir defa kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum inşallah hamileyizdir
İnşallah canım rabbim bizlerin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin tez zamanda sakın ümitsizliğe kapılmayalım bende geçen ay kimyasal geçirdim ama sağlıklıyız buna şükredelimBenimki kimyasalmış ama sen inşallah hamilesindir
Balım naptııınPazartesi yaptırıcam inşallah
Benim gördüğümü sizde görebiliyorsunuz dimiiiHayırlı olsun
Kuzu hayırlı olsun bariz ben burdayım diyor ilk haftalarında olduğun için çok silik çıkar benimki de böyle Perşembe günü gidip kan vereceğim sende en kısa sürede kan verMerhaba kızlar sabah artimed test yaptım ilk 10 dk çıkmayınca çöpe atmıştım sonra akşam aklıma geldi reglim gelmeyince baktım silik çizgi var ama ne zaman belirdiğini bilemediğim için innovitanın gebelik testi ile yapıp bekledim ilkinde 10 dk olmadan silik çizgi çıktı yine guvenemedim 1 tane daha yaptım şu an tatilde olduğum için hastaneye gidemiyorum reglim 2 gün geçti lütfen yorumlayabilir misiniz?
adetiniz gecikti mi?Sabah aç karnına tekrar test yaptım ve bir tık daha belirdi ama yine silik tabiki
Hayır adet günüme var daha fakat bugün embriyo transferimin 9. Günü idrar testi yaptım belirgin bir şekilde çıktı umarım pozitiftir yarın kan vereceğimadetiniz gecikti mi?
İnşallah haber verinHayır adet günüme var daha fakat bugün embriyo transferimin 9. Günü idrar testi yaptım belirgin bir şekilde çıktı umarım pozitiftir yarın kan vereceğim
Sonucunuz nedirMerhaba kızlar sabah artimed test yaptım ilk 10 dk çıkmayınca çöpe atmıştım sonra akşam aklıma geldi reglim gelmeyince baktım silik çizgi var ama ne zaman belirdiğini bilemediğim için innovitanın gebelik testi ile yapıp bekledim ilkinde 10 dk olmadan silik çizgi çıktı yine guvenemedim 1 tane daha yaptım şu an tatilde olduğum için hastaneye gidemiyorum reglim 2 gün geçti lütfen yorumlayabilir misiniz?