Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebeliği adetime 4 gün varken yaptım şuan da da adetim 4 gün gecikti normal test yaptım belli belirsiz silik bir çizgi var ama emin olamıyorum sizce varmıdır kızlar???
Erken gebelik testinde ki hayali çizgiden sonra 8 gün geçince bari belli çizgi çıkardı normal testte de. Testler hatalı olabilir. Bence en mantıklısı kan vermen.
Benimde reglim 3 gün geçti bende bugün test yaptım ve böyle çıktı. Daha önce de bu markayı kullandım günlerce saklardım asla kuruma çizgisi görmedim ama şimdi acaba kuruma çizgisi mi diye umutlanmak istemiyorum
Benimde reglim 3 gün geçti bende bugün test yaptım ve böyle çıktı. Daha önce de bu markayı kullandım günlerce saklardım asla kuruma çizgisi görmedim ama şimdi acaba kuruma çizgisi mi diye umutlanmak istemiyorum
Daha önce günlerce sakladığım oldu hiç böyle bi kuruma çizgisi görmedim bu sefer de yaptıktan sonra baktım çıkmadı dolaba koydum sonra hiç bakmak aklıma gelmedi bi anda gece bakmak aklıma geldi
Merhaba herkese. Benim de reglime 7 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Bana yok gibi bir çizgi görünüyor ama emin olamadım. Bakabilir misiniz siz de?
Merhaba herkese. Benim de reglime 7 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Bana yok gibi bir çizgi görünüyor ama emin olamadım. Bakabilir misiniz siz de?Eki Görüntüle 3074493