Silik cizgi

Aslında böyle yaparak gerçekten cevap bulabilecek insanların önüne geçiyor ama neyse inşallah devam etmez

Sizler uzun zamandir kulladiginiz icin basit gelebilir ama ben daha yeni sayilirim bazen dalginliklada olabiliyo veya o an konu bana uygun geliyo yaziyorum bunda tersliycek ve itici uslupla yazilcak diyr bi kade yok tatli dil lutfenn

Bende 13kasimda yumurtladim bugun tesy yaptim ama bisey cikmadi bata 3 gun var sanirim bu ayda bisey yok yada erkenmi yaptim emin degilm
Biraz daha bekle bakalım canım adet günün geçsin bazen geç döllenme olabiliyor ya belki geç döllenmedir. Bende adetime 3 gün varken öğrenmiştim çok silik bir çizgiyle

Idrarinin bekleme durumuylada değişir bence canim sabah ilk idrarla tekrarla bence

En sagliklisi o aslinda ama once idrarda gorup gtmek istiyorum daha fazla hayal kirikligim olsun istemiyorum
Ben gecen ay 20 gun geciktim gittim kan verdim negatifti eve geldim adet oldum. Gerçekten psikolojik anlamda çok zor ama acaba demekten dogruyu öğrenmek çok daha iyi insan kendini yiyor meraktan

Ben gecen ay 20 gun geciktim gittim kan verdim negatifti eve geldim adet oldum. Gerçekten psikolojik anlamda çok zor ama acaba demekten dogruyu öğrenmek çok daha iyi insan kendini yiyor meraktan
Aynn tamda oyle olcagi varsa bile bu stres sayesinde zorlasiyo

Daha oncesinde benim gibi test yapmismiydiniz peki
Evet yaptım yani adetime 8 gün varken başladım mesela ama negatif çıkıyordu. Adetime 3 gün kala da erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Daha çok yeni oldugu için o da akşamına hastanede kan testi yaptırdım onda da 7.küsür çıktı. Sende bekle bakalım

2gunum kaldi sabah ilk idrarda yapmayi dusuniyorum aslnsa cikan sonucu dogru kabul etmem lazimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…