Silik çizgi

KavLen

Vesselâm..
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
462
733
33
Merhaba arkadaşlar.
Reglim geceli 5 gun oldu ve hâlâ olmadim. 1 gun geçe Laboquick yaptim negatif ama sonradan silik çizgi çıktı guvenemedim dün freely aldim onda da ayni oldu . bugun kan testi yaptircam . sizde de öyle bi durum oldu mu

Son düzenleme:
Ne zaman sonra çıktı

Laboquick bende o kdr pozitif çıkardığı sonradan o kuruma çizgisi onda o markanın testi hep kuruma çizgisi çıkarır ilk on dk önemli her test için

Merhaba , bende kaç kez laboquick ile Yaptım hep pozitif oldu sonradan . Test yanıltıyor bence kan vermelisiniz , inşallah pozitiftir

Merhaba , bende kaç kez laboquick ile Yaptım hep pozitif oldu sonradan . Test yanıltıyor bence kan vermelisiniz , inşallah pozitiftir
Cok tesekkur ederim bu yaptigim freely testin markasi laboquicke guvenemedigim icin gittim bunu aldim bu da ayni oldu canim artik hayirlisi olsun

Ne zaman sonra çıktı

Laboquick bende o kdr pozitif çıkardığı sonradan o kuruma çizgisi onda o markanın testi hep kuruma çizgisi çıkarır ilk on dk önemli her test için
Evet biliyorum canim ama bu freely marka o yuzden tereddutte kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…