- 31 Ekim 2020
- 462
- 733
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama adetime 1 hafta vardı senin ki geç döllenmw olbilir inşallh hamilesindirMerhaba arkadaşlar.
Reglim reçeli 5 gun oldu ve hâlâ olmadim. 1 gun geçe Laboquick yaptim negatif ama sonradan silik çizgi çıktı guvenemedim dünEki Görüntüle 2714740 Eki Görüntüle 2714741 freely aldim onda da ayni oldu . bugun kan testi yaptircam . sizde de öyle bi durum oldu mu
Ne zaman sonra çıktıMerhaba arkadaşlar.
Reglim reçeli 5 gun oldu ve hâlâ olmadim. 1 gun geçe Laboquick yaptim negatif ama sonradan silik çizgi çıktı guvenemedim dünEki Görüntüle 2714740 Eki Görüntüle 2714741 freely aldim onda da ayni oldu . bugun kan testi yaptircam . sizde de öyle bi durum oldu mu
İnsallah canım ya bugun kan vermeye gidicem lutfen dua etEvet ama adetime 1 hafta vardı senin ki geç döllenmw olbilir inşallh hamilesindir
Cok tesekkur ederim bu yaptigim freely testin markasi laboquicke guvenemedigim icin gittim bunu aldim bu da ayni oldu canim artik hayirlisi olsunMerhaba , bende kaç kez laboquick ile Yaptım hep pozitif oldu sonradan . Test yanıltıyor bence kan vermelisiniz , inşallah pozitiftir![]()
Evet biliyorum canim ama bu freely marka o yuzden tereddutte kaldimNe zaman sonra çıktı
Laboquick bende o kdr pozitif çıkardığı sonradan o kuruma çizgisi onda o markanın testi hep kuruma çizgisi çıkarır ilk on dk önemli her test için
Diğer testte çizgi hemen mi çıktıCok tesekkur ederim bu yaptigim freely testin markasi laboquicke guvenemedigim icin gittim bunu aldim bu da ayni oldu canim artik hayirlisi olsun![]()
İlk 10 dk bekledm cikmadi sonra kenara koydum baktim bi cizgi daha var canim pek ihtimal veremiyorum amaDiğer testte çizgi hemen mi çıktı![]()
Yoktur cnm o bndede o testlerde o kdr öyle yanıldım ki inşallah sende vardır bn yaniliyorumdurİlk 10 dk bekledm cikmadi sonra kenara koydum baktim bi cizgi daha var canim pek ihtimal veremiyorum ama![]()
Yokmus canim bu ay da olmadi :)Yoktur cnm o bndede o testlerde o kdr öyle yanıldım ki inşallah sende vardır bn yaniliyorumdur
Hayırlısı olsun inşallahYokmus canim bu ay da olmadi :)
Canm bende dün yaptım seninki gibi gri desem değil sariyada benziyor bakalım bugün kan verdim inşallah hamileyzMerhaba arkadaşlar.
Reglim geceli 5 gun oldu ve hâlâ olmadim. 1 gun geçe Laboquick yaptim negatif ama sonradan silik çizgi çıktı guvenemedim dün freely aldim onda da ayni oldu . bugun kan testi yaptircam . sizde de öyle bi durum oldu muEki Görüntüle 2714740 Eki Görüntüle 2714741
Merhaba canim cikti mi sonucCanm bende dün yaptım seninki gibi gri desem değil sariyada benziyor bakalım bugün kan verdim inşallah hamileyz![]()