• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi?

Bahar1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
58
24
3
27
Kızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?

Eklentiler

• IMG_20190728_183905.jpg
    IMG_20190728_183905.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?
Var gibi canım kan ver yarın, dört gün kala böyleyse inşallah vardır

Çok yükselmede ama normal şartlarda olması lazım diyorum bende 4 0gün hasta olmadım kontrole gittm ultrason test doktor yok dedi ama Bnde çok ümitliydim ama sende inşallah vardır o mutluu hissi Rabbim senden esirgemesin 🤲( 🙏) 👈 bu işaret dua işareti deil çak Bi beşlik ifadesiymiş o yüzden artık dua ederken kullanmıyorum 😂😂

Çok yükselmede ama normal şartlarda olması lazım diyorum bende 4 0gün hasta olmadım kontrole gittm ultrason test doktor yok dedi ama Bnde çok ümitliydim ama sende inşallah vardır o mutluu hissi Rabbim senden esirgemesin 🤲( 🙏) 👈 bu işaret dua işareti deil çak Bi beşlik ifadesiymiş o yüzden artık dua ederken kullanmıyorum 😂😂
Hahha 😂 inşallah seninledir bebeğin buraya yazırız Hamileyiz diye 😇🤲

🙏
Hahha 😂 inşallah seninledir bebeğin buraya yazırız Hamileyiz diye 😇🤲
İnşallah canım ben Rahim filmi cekecem hasta olduktan sonra bakalım bakalım kismeti varsa gelir ☺️ Seninki pozitif olsun ben kendime kadar mutlu olurum hayırlı haberlerini bekliyorum. hayırlısıyla saglıkla olsun bebişin aminnn 🤗

Bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu canım ve adete 4 gun kala aynı testim boyle cıktı ve hamıleyım inşallah bu sefer kavusurız bebeklerımıze hayırlı olsun cnm 🙏

Sanırım bende hamileyim bende çarşamba gidecem bir doktora, araya bayram girmeden. Bir önceki kürtaj olmak zorunda kaldım allahım korusun bundan korkuyorum
Amin cnm inşallah bende 3 ay önce düşük yasadım kürtaj oldum maalesef inş buna bır sey olmaz

ben de bugün yaptım . adetime 6 gün var . birazdaha az belirgin benim de . bunun anlamı hamilelik :)) tebriklerrr

Back