Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi canım kan ver yarın, dört gün kala böyleyse inşallah vardırKızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?
Salı günü yapacam inşallah, ama bu bana çok umut olduVar gibi canım kan ver yarın, dört gün kala böyleyse inşallah vardır
Var gibi canım kan ver yarın, dört gün kala böyleyse inşallah vardır
HahhaÇok yükselmede ama normal şartlarda olması lazım diyorum bende 4 0gün hasta olmadım kontrole gittm ultrason test doktor yok dedi ama Bnde çok ümitliydim ama sende inşallah vardır o mutluu hissi Rabbim senden esirgemesin(
)
bu işaret dua işareti deil çak Bi beşlik ifadesiymiş o yüzden artık dua ederken kullanmıyorum
![]()
İnşallah canım ben Rahim filmi cekecem hasta olduktan sonra bakalım bakalım kismeti varsa gelirHahhainşallah seninledir bebeğin buraya yazırız Hamileyiz diye
![]()
Amin canım aynı şeyleri tekrar yaşamam inşallah
İnşallah canım ben Rahim filmi cekecem hasta olduktan sonra bakalım bakalım kismeti varsa gelir ☺ Seninki pozitif olsun ben kendime kadar mutlu olurum hayırlı haberlerini bekliyorum. hayırlısıyla saglıkla olsun bebişin aminnn![]()
Umarım yaşamazsın canım düşünme iyi düşün iyi olsunAmin canım aynı şeyleri tekrar yaşamam inşallah
Bence hamilesin tebriklerKızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?
İnşallah ağzınız dan bal damlıyorBence hamilesin tebrikler
Bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu canım ve adete 4 gun kala aynı testim boyle cıktı ve hamıleyım inşallah bu sefer kavusurız bebeklerımıze hayırlı olsun cnmKızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?
Amin canım naptın peki doktora gittin miBende 3 ay önce bir düşüğüm oldu canım ve adete 4 gun kala aynı testim boyle cıktı ve hamıleyım inşallah bu sefer kavusurız bebeklerımıze hayırlı olsun cnm![]()
Yok dahaa degerım yukselme asamasında ama cuma giderim doktoraAmin canım naptın peki doktora gittin mi
Sanırım bende hamileyim bende çarşamba gidecem bir doktora, araya bayram girmeden. Bir önceki kürtaj olmak zorunda kaldım allahım korusun bundan korkuyorumYok dahaa degerım yukselme asamasında ama cuma giderim doktora
Amin cnm inşallah bende 3 ay önce düşük yasadım kürtaj oldum maalesef inş buna bır sey olmazSanırım bende hamileyim bende çarşamba gidecem bir doktora, araya bayram girmeden. Bir önceki kürtaj olmak zorunda kaldım allahım korusun bundan korkuyorum
Teşekkürler darısı isteyen herkesin başınatebrikler ...
ben de bugün yaptım . adetime 6 gün var . birazdaha az belirgin benim de . bunun anlamı hamilelik :)) tebriklerrrKızlar bundan 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetime 4 gün var, gebelik belirtisi yaşadığım için test yaptım ve silik çizgi çıktı, sizce hamilemiyim nedir?