• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Zuem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
7
0
1
32
Arkadaşlar merhaba 2,5 yıllık evliyim ve 8 aydır bebek istememize rağmen olmadı adetlerim hep düzenlidir 1 gün bile geçmez ama bu ay 5 gün gecikti evde test yaptım negatif bugün tekrar yaptım ikinci çizgi çoooookkk silik çıktı akşam acile gittim kan testi yaptırmak için ama idrar testi yaptıklarını söylediler ve idrar testinde negatif çıktı çok kafam karıştı şimdi ben hamile miyim değil miyim böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar merhaba 2,5 yıllık evliyim ve 8 aydır bebek istememize rağmen olmadı adetlerim hep düzenlidir 1 gün bile geçmez ama bu ay 5 gün gecikti evde test yaptım negatif bugün tekrar yaptım ikinci çizgi çoooookkk silik çıktı akşam acile gittim kan testi yaptırmak için ama idrar testi yaptıklarını söylediler ve idrar testinde negatif çıktı çok kafam karıştı şimdi ben hamile miyim değil miyim böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?[/QUOTE

Dün yaptığım için kurumuş bakınca yine belli ama fotoda gözükmüyor

Bazen yanlış çıkabiliyor idrar testleri.
Veya kuruyunca kendi çizgisi belli oluyor belli ki öyle bir durum olmuş.
Hala adet görmezseniz kadın Doğuma uğrayın derim. Gebelik durumu varsa belli olur.

Cevabınız için teşekkür ederim kan tahlili yaptırdım yarın çıkacak bakalım sonucu

Maalesef sonuç çıkmadan adet oldum adetim ilk kez gecikince ve silik çizgiyi görünce çok ümitlenmiştim ama boş çıktı hayırlısı inşallah bir dahaki aya

Merhaba Arkadaşlar, ben 3 gün geciktim bugünde idrar testi yaptım. Yorumlarınızı rica ederim
20190130_144500.jpg

Maalesef sonuç çıkmadan adet oldum adetim ilk kez gecikince ve silik çizgiyi görünce çok ümitlenmiştim ama boş çıktı hayırlısı inşallah bir dahaki aya

Merhaba ikinci çizgi belirgin ama yine de emin olmak için kan tahlili yaptırmalısın. Yarın idrar testini tekrarlayarak koyulaşıp koyulaşmadığına da bakabilirsin. Hayırlısı olsun :KK200:

Merhaba ikinci çizgi belirgin ama yine de emin olmak için kan tahlili yaptırmalısın. Yarın idrar testini tekrarlayarak koyulaşıp koyulaşmadığına da bakabilirsin. Hayırlısı olsun :KK200:
Teşekkür ederimm aylardır bekliyorum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım silikmi değilmi anlamadım bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20190205_143133.jpg
    20190205_143133.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 61
  • 20190205_141731.jpg
    20190205_141731.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım silikmi değilmi anlamadım bi bakarmisiniz
Canim ben silik görüyorum ama C çizgiside silik şimdi biraz beklemiştir tekrar foto yükler misin

Back