• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi ve yerlesme kanamasi

Ummhureyre

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
4
0
6
Merhaba hanimlar 1.5 ay once hayit tohumu onerilerini okudum ve kullanmaya basladim adet olmadim gecikti ve dun biraz lekelenme oldu kahverengi ama cok acik bugun de ara ara surdu ve kesildi erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti kanda ne zaman belli olur gebelik ?

Merhaba hanimlar 1.5 ay once hayit tohumu onerilerini okudum ve kullanmaya basladim adet olmadim gecikti ve dun biraz lekelenme oldu kahverengi ama cok acik bugun de ara ara surdu ve kesildi erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti kanda ne zaman belli olur gebelik ?
ılk kanda cıkar ıdrarda daha gec bellı oldugundan kanda su an varsa cıkar zaten :) hakkında hayırlısı olsun.

Şuan varsa kanınızda çıkar ben adetimden 1 gün önce 10.9 la öğrenmiştim kahverengi akıntılarımda vardı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bunu da öyle sandım ama çok şükür değilmiş şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz insallah hamilesinizdir😊

Back