- 24 Temmuz 2022
- 91
- 44
- 24
-
- Konu Sahibi kullanici03851
Evet bence var hayırlı olsun şimdiden, iki gebeliğimde de 1 hafta önce erken gebelik testiyle bu şekilde öğrenmiştim,inşaallah güzel ilerler
Aslında istemiyorum bu ay prezervatif yırtılması yaşandı afedersiniz eşim kendimden eminim bisey olmadi gibi konuştu sonradan öğrendim ki zevk suyunda dahi sperm bulunuyormuş. Korkum bu yüzden.Evet bence var hayırlı olsun şimdiden, iki gebeliğimde de 1 hafta önce erken gebelik testiyle bu şekilde öğrenmiştim,inşaallah güzel ilerler
Yukarıdakinde tam göremedim ama alttakinde gördüm birde hemen cıktı mı önemli, benim bu şekildeyken 2 gün sonra felan kan vermiştim 50 küsür cıkmıştı betaEki Görüntüle 3454103 Eki Görüntüle 3454104
Adetime 8 gün kala çıkan testler sizce benim var mı ve öğrendiğinizde beta kaçtı
Hmm evet olabilir yumurtlama dönemine geldiyse zaten her türlü risk kan verin istersenizAslında istemiyorum bu ay prezervatif yırtılması yaşandı afedersiniz eşim kendimden eminim bisey olmadi gibi konuştu sonradan öğrendim ki zevk suyunda dahi sperm bulunuyormuş. Korkum bu yüzden.
buna da bakabilir misiniz acabaaa?Yukarıdakinde tam göremedim ama alttakinde gördüm birde hemen cıktı mı önemli, benim bu şekildeyken 2 gün sonra felan kan vermiştim 50 küsür cıkmıştı beta
Göremedim canım ya
Hemen dediğim ilk 7 dakikadaYukarıdakinde tam göremedim ama alttakinde gördüm birde hemen cıktı mı önemli, benim bu şekildeyken 2 gün sonra felan kan vermiştim 50 küsür cıkmıştı beta
Yukarıdakinde tam göremedim ama alttakinde gördüm birde hemen cıktı mı önemli, benim bu şekildeyken 2 gün sonra felan kan vermiştim 50 küsür cıkmıştı beta
Şimdi kan verdim akşama ancak çıkarmış.Hmm evet olabilir yumurtlama dönemine geldiyse zaten her türlü risk kan verin isterseniz
Bu mavi kapakli test genelde cikariyor az da olsa cizgi bir kac aydir yanıltıyor beniMerhabalar, hayalet çizgi ve silik çizgi arasındaki fark nedir aceba? Erken gebelik testi yaptim cam önünden bakınca cook hafif çizgi görüyorum sanki fotoğrafı ekliyorum. Regle 6 gün var.Eki Görüntüle 3454100
Umarım beni de yanıltiyordur. Kan verdim sonuç bekliyorum.Bu mavi kapakli test genelde cikariyor az da olsa cizgi bir kac aydir yanıltıyor beni
Hayırlı olsun bence var görünüyor.benim de regl altı gün geçti test yaptım böyle çıktı üç dakika içinde var mı acaba
Ilk gebeligimi bu şekilde öğrenmiştim silik çizgi ile. Kanda değerim 112 çıkmıştı. Var gibi gözüküyor kan verin yarın.benim de regl altı gün geçti test yaptım böyle çıktı üç dakika içinde var mı acaba
İki senelik evliyim her ay test yaptım çıkmadı ilk defa böyle çıkınca acaba mı dedim ama pazartesiye kadar bekliycem çünkü ara ara karnıma ağrı giriyoHayırlı olsun bence var görünüyor.
Netleşmesi için kan verin
Bizlerde dua bekleriz gebelik için
Ilk gebeligimi bu şekilde öğrenmiştim silik çizgi ile. Kanda değerim 112 çıkmıştı. Var gibi gözüküyor kan verin yarın.
Hayal kırıklığından korkuyorum açıkçası ya çıkmazsa diye pazartesiyi bekliycemIlk gebeligimi bu şekilde öğrenmiştim silik çizgi ile. Kanda değerim 112 çıkmıştı. Var gibi gözüküyor kan verin yarın.
merhaba sonucunuz ne olduIlk gebeligimi bu şekilde öğrenmiştim silik çizgi ile. Kanda değerim 112 çıkmıştı. Var gibi gözüküyor kan verin yarın.