Silik çizgi var mı sizce

yasemin suna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
39
2
26
Kızlar test yapmıştım silik çizgi görüyom sizde görüyor musunuz okla işaretlediğim yerde

Eklentiler

• 1000007108.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 32
Adet gecikmesi hariç ciddi belirtilerim var ki şöyle bi durum var hamileliklerimden adet görüyorum ben adet geckmesini bekleme şansım yok yani

Adet gecikmesi hariç ciddi belirtilerim var ki şöyle bi durum var hamileliklerimden adet görüyorum ben adet geckmesini bekleme şansım yok yani
Şu an bende aynı durumdayim kanamam var,iki tane erken gebelik testinde çift çizgi çıktı dün kan verdim negatif çıktı anlamadım, benimde mide bulantim var halsizligim var,önceki hamileligimde de kanamam olmuştu, yarın tekrar kan ver dedi doktorum, bakalim hayırlısı.

Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah benm testimde sizde silik çizgi görüyor musunuz ben yanılıyor muyum

Anladım o markanın testleri çok güvenilir oluyor ve çok düşük Beta hormonunu bile ölçüyormuş o yüzden sordum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun
Aslında ben istemiyom çok zor durumdayım o dönem aramız iyiydi ama eşimle boşanmayı düşünüyorum 3. Çocuk çok zorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…