- 25 Ocak 2024
- 55
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi bisaderuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varSilik çizgi var mı arkadaşlar yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Hafif bi çizgi var canım görünüyor. Hangi marka test? Bat ne zamanSilik çizgi var mı arkadaşlar yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Çok ama çok hafif görüyorum ben deSilik çizgi var mı arkadaşlar yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
3 Ocak 9 gün var daha artımed gebelik testi tek korkum kimyasal umarım değildir adet gününü beklemem gerekHafif bi çizgi var canım görünüyor. Hangi marka test? Bat ne zaman
Çok haifif bişey var gününüz gecmediyse böyle çıkması normalSilik çizgi var mı arkadaşlar yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Artimed yalancı pozitif çıkarıyor canım sen başka testle dene bence3 Ocak 9 gün var daha artımed gebelik testi tek korkum kimyasal umarım değildir adet gününü beklemem gerek
Ben haziranda yaşadım tavsiyem her gün idrar testinde bak koyulaşma varmı diyeUmarım bu seferde kimyasal yaşamam
Teşekkür ederimBen haziranda yaşadım tavsiyem her gün idrar testinde bak koyulaşma varmı diye
Canım benimde aynı 3 Ocak bat. Bugün öylesine test yapayım dedim silik çizgi gördüm hayalet çizgi gibi. Şuan durumun nedirSilik çizgi var mı arkadaşlar yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Pek net değil, hayalet çizgi gibi, adetime de daha var kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyorum klasik adet öncesi gibi. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum inşallahBen şöyle bir durum yaşadım yukarıdaki testlerim hatalıymış pazar günü kan verdim negatifti
İnşallah ikimizde kanda daha net görürüz. Adetine kaç gün var canımSilik var canım inşallah koyulaşmada görürüz ben cuma kan vercem inşallah
Ben sanırım bu gece adet olacak gibiyim, elendim bu ayda galiba. İnşaallah senin bebişin vardır canımm ,3 Ocak