Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim yaklaşık 7 gün gecikti ara ara test yapıyorum günden güne çizgi sildikten daha çok belirginleşmeye başlıyor bugün ilk idrarımla yaptığım testte bu şekilde çıktı siz birler görebiliyor musunuz 5-10 dakika içinde çıktı
testteki ilk çizgi çok koyulaşmış kurumasını bekledikten sonra mı çektiniz ona göre kuruma çizgisi olabilir geç döllenme değilse 7 gün gecikmede çok daha koyu çıkar diye biliyorum yumurtlama takibi yapıyor musunuz
testteki ilk çizgi çok koyulaşmış kurumasını bekledikten sonra mı çektiniz ona göre kuruma çizgisi olabilir geç döllenme değilse 7 gün gecikmede çok daha koyu çıkar diye biliyorum yumurtlama takibi yapıyor musunuz
Son iki aydır düzensiz biri 15 gün gecikmişti hamile değildim sonra kontrole gittim kis vardır diye temiz dedi bu ay da bir hafta gecikti neredeyse bilmiyorum