- 27 Kasım 2023
- 160
- 43
- 28
-
- Konu Sahibi PapatyaHatun34
Sanki bende görüyorum bir ikinci çizgi. Yarın sabah bir daha tekrarlayın ve ya kan verin. En net bilgiyi kan tahlili veriyor. Bu ay o kadar çok silik çizgi çıkan adeti geciken oldu ki negatif sonuç alan da çok. Umarım vardır istiyorsanız. . ben de bekliyorum bat 1 Aralıkdün konu açmıştım akşam ve sabah testi tekrar ettim. Sabah ilk idrar ile test yaptım böyle bir çizgi olmuş ben yine çok beklemeden kaldırdım. Ama testi yaptığımda silik çizgi görür gibi olmuştum sonra çizgi kayboldu. Şimdi baktığım da böyle olmuş. Bu arada bir sürü adet takip uygulaması indirdim aklım iyice karıştı ama en son bir ay önce adet olmuştum. Kimi uygulama Perşembe, başka uygulama cumartesi başlangıç gösterdi. Bir başka uygulama gecikmenin 2. Günü diyor. Adetlerim düzenlidir günü gününde olurum çok nadir eğer çok yorulmuş veya iş yapmışsam bir gün önceden olurdum. Fotoğrafı ekliyorum. Suya tuttum silinmedi
Çokta umutlanmak istemiyorum biraz daha bekleyip kan testi vermeyi düşünüyorum bazen varken de negatif çıkıyormuşSanki bende görüyorum bir ikinci çizgi. Yarın sabah bir daha tekrarlayın ve ya kan verin. En net bilgiyi kan tahlili veriyor. Bu ay o kadar çok silik çizgi çıkan adeti geciken oldu ki negatif sonuç alan da çok. Umarım vardır istiyorsanız. . ben de bekliyorum bat 1 Aralık
Valla ben dün yaptım erken gebelik negatif çıktı . Gerçi ilk idrarla yapmamıştım. Adet gününe kadar yapmicam bir daha dedim. Gecikirse günüm kan vercem insanı strese sokuyor. Sizin belirti var mı durumunuz nedir ?Çokta umutlanmak istemiyorum biraz daha bekleyip kan testi vermeyi düşünüyorum bazen varken de negatif çıkıyormuşİnşallah sizinde vardır
Normalde 1 hafta önceden adet belirtim başlardı. Göğüs ağrısı sinirlilik hali mide bulantısı ve karın ağrısı olurdu hiç olmadı. Göğüs ağrısı adetten bir gün öncede başlardı o da olmadı. Sadece Geçtiğimiz salı bacaklarıma kramp girdi uyku uyutmayacak şekilde. Cumartesi günü de adet sancısı gibi değil de değişik kramplar girmeye başladı sol tarafıma. Şuan için bana göre tek belirtim adetin bu kadar gecikmesi ve hiç adet görecekmişim gibi hissetmiyorum kendimiValla ben dün yaptım erken gebelik negatif çıktı . Gerçi ilk idrarla yapmamıştım. Adet gününe kadar yapmicam bir daha dedim. Gecikirse günüm kan vercem insanı strese sokuyor. Sizin belirti var mı durumunuz nedir ?
Benim de adete 10 gün kala bacak bel ve kasık ağrım vardı çok fena göğüsüm şişti acıyordu baya bir cizildiyordu resmen . 3 gündür de belim ve basım bacaklarım agriyo. Göğsüm de balon gibi söndü resmen . Akıntım da öyle aman aman yok kuru gibi. Bazen tuvalete gidince kremsi azcik akıntı geliyo elimeNormalde 1 hafta önceden adet belirtim başlardı. Göğüs ağrısı sinirlilik hali mide bulantısı ve karın ağrısı olurdu hiç olmadı. Göğüs ağrısı adetten bir gün öncede başlardı o da olmadı. Sadece Geçtiğimiz salı bacaklarıma kramp girdi uyku uyutmayacak şekilde. Cumartesi günü de adet sancısı gibi değil de değişik kramplar girmeye başladı sol tarafıma. Şuan için bana göre tek belirtim adetin bu kadar gecikmesi ve hiç adet görecekmişim gibi hissetmiyorum kendimi
O akıntı bende ovulasyon döneminden beri bitmedi dikkatimi çeken ilk o oldu. Çünkü herşeyimi takip ediyorum ovulasyon bittiğini de anlardım bu sefer devam ediyor. Cumartesi günü akıntı olmuş ben adet oldum sandım çünkü adetime bir gün vardı. Ama hala beklemedeyimBenim de adete 10 gün kala bacak bel ve kasık ağrım vardı çok fena göğüsüm şişti acıyordu baya bir cizildiyordu resmen . 3 gündür de belim ve basım bacaklarım agriyo. Göğsüm de balon gibi söndü resmen . Akıntım da öyle aman aman yok kuru gibi. Bazen tuvalete gidince kremsi azcik akıntı geliyo elime
Sizin kesin vardır o zaman . Bende akıntı yok. Mememde şişlik ağrı da yok. Normalde siserdi adetim gelene kadar . Hiç birşey anlamadım ben de bu ay valla. Yumurtlama gününü falan filan hep değerlendirdim. Daha takdir allahtan. Sizin ilk gebelik mi. Bu arada adım.melike. konyaO akıntı bende ovulasyon döneminden beri bitmedi dikkatimi çeken ilk o oldu. Çünkü herşeyimi takip ediyorum ovulasyon bittiğini de anlardım bu sefer devam ediyor. Cumartesi günü akıntı olmuş ben adet oldum sandım çünkü adetime bir gün vardı. Ama hala beklemedeyim
Test bana bozuk gibj geldi c ciźgisinin tam altinda olmali yayilmiş yeniden deneyin bencedün konu açmıştım akşam ve sabah testi tekrar ettim. Sabah ilk idrar ile test yaptım böyle bir çizgi olmuş ben yine çok beklemeden kaldırdım. Ama testi yaptığımda silik çizgi görür gibi olmuştum sonra çizgi kayboldu. Şimdi baktığım da böyle olmuş. Bu arada bir sürü adet takip uygulaması indirdim aklım iyice karıştı ama en son bir ay önce adet olmuştum. Kimi uygulama Perşembe, başka uygulama cumartesi başlangıç gösterdi. Bir başka uygulama gecikmenin 2. Günü diyor. Adetlerim düzenlidir günü gününde olurum çok nadir eğer çok yorulmuş veya iş yapmışsam bir gün önceden olurdum. Fotoğrafı ekliyorum. Suya tuttum silinmedi
Aynı testten dünde yaptım adete 6 gün kala erken gebelik testi de yaptımTest bana bozuk gibj geldi
Ben kendim için yinede kesin diyemiyorum çünkü geçen yıl da böyle silik çizgi olmuştu tecrübe ettim artık yine öyledir diye umutlanamıyorum daSizin kesin vardır o zaman . Bende akıntı yok. Mememde şişlik ağrı da yok. Normalde siserdi adetim gelene kadar . Hiç birşey anlamadım ben de bu ay valla. Yumurtlama gününü falan filan hep değerlendirdim. Daha takdir allahtan. Sizin ilk gebelik mi. Bu arada adım.melike. konya
HAyali çizgi gibi birsey var ama test kendisi normal degil bence bozukAynı testten dünde yaptım adete 6 gün kala erken gebelik testi de yaptım
Testi yaptığımda böyle değildi sabah çok erkenden yaptım bozuk olsa çizgi de çıkmazdıTest bana bozuk gibj geldi c ciźgisinin tam altinda olmali yayilmiş yeniden deneyin bence
Suya tuttum öyle diyorlar ya hayali çizgiyse silinir diyeHAyali çizgi gibi birsey var ama test kendisi normal degil bence bozuk
Suya tuttugundan sonrami test böyle oldu?Suya tuttum öyle diyorlar ya hayali çizgiyse silinir diye
Hayır suya tutmadan önce çizgi zaten vardı. Hayali veya kuruma çizgisiyse suya tutulunca anlaşılır diyorlar bu forumda da çok okudum böyle denildiğiniSuya tuttugundan sonrami test böyle oldu?
Ben hic duymadim hayaliyse silinir filan diye
Sana özelden kendi silik cizgi testimi atayim istersen ben hamile olunca çok silik pembe çikmişti yani öyle çikarsa o artik kesin hamilelik gibi birşeyHayır suya tutmadan önce çizgi zaten vardı. Hayali veya kuruma çizgisiyse suya tutulunca anlaşılır diyorlar bu forumda da çok okudum böyle denildiğini
İnşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin. Ya birşey daha sorcam sizde üşüme var mı . Ben dundendir çok üşüyorum.Ben kendim için yinede kesin diyemiyorum çünkü geçen yıl da böyle silik çizgi olmuştu tecrübe ettim artık yine öyledir diye umutlanamıyorum daEvet ilk gebelik olacak inşallah olursa. 1,5 yıllık evliyim
Dün birden başladı ilk defa. Ev sıcak olmasına rağmen çok üşüdüm ellerim baya soğuktuİnşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin. Ya birşey daha sorcam sizde üşüme var mı . Ben dundendir çok üşüyorum.
bende ayniyimmmmmDün birden başladı ilk defa. Ev sıcak olmasına rağmen çok üşüdüm ellerim baya soğuktu