• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi hayal mi yardım lütfen😫🙏🙏

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
176
55
98
30
Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama düzenli bir Ovülasyon takibi falan yapmıyorum bu ay reglim 1 gün gecikti bende az önce test yaptım laboquick marka kaset test çok çok hayali bir çizgi var gibi ama beynim mi görmek istiyor emin olamadım foto da belli olması için efekt yaptım görebilecekmisiniz bakabilir misiniz

Eklentiler

• 1000315034.jpg
    1000315034.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000315033.jpg
    1000315033.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama düzenli bir Ovülasyon takibi falan yapmıyorum bu ay reglim 1 gün gecikti bende az önce test yaptım laboquick marka kaset test çok çok hayali bir çizgi var gibi ama beynim mi görmek istiyor emin olamadım foto da belli olması için efekt yaptım görebilecekmisiniz bakabilir misiniz
İlk fotoğrafta biraz belli. Erken gebelik testi yapsana canım

Ay belli dimi ben hayal görmüyorum Allah'ım ağzına sağlık canım benim birazdan çıkıp alcam az sakinleşmeyi bekliyorum aşırı heycanlandım 🤭😍😍😍

Ben göremedim ama laboquick kuruma çıkartmıyor sen görüyorsan vardır canım. Erken gebelik yap da at bakalım 😍🌺

Ben göremedim ama laboquick kuruma çıkartmıyor sen görüyorsan vardır canım. Erken gebelik yap da at bakalım 😍🌺
Zaten 7 yada 8. Dakika da gördüm belki daha erken çıkmıştır ama banyodan çıkıp salona camın yanına geçip öyle bakınca gördüm 5 dakikayı o an da geçmişti kuruma çizgisi dediğiniz gibi çıkmıyor diye bu testten 10 tane almıştım

Back