- 3 Kasım 2024
- 215
- 43
- 13
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gibi görünüyor canım :/Kızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
Evet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallahKızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
O kadar hafif silik ki fotoğrafta çıkmıyor, dua edin lütfenYok gibi görünüyor canım :/
Evet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallah
İnşaallah canım inşallah , pazartesiye kadar bekleyeceğim o vakte kadar regl olmam lazım normaldeEvet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallah
İnşallah vardır bebiş yeni yılın ilk güzel hediyesi olsunİnşaallah canım inşallah , pazartesiye kadar bekleyeceğim o vakte kadar regl olmam lazım normalde
Çok hafif bende görüyorum canım. Morumsu, grimsi değilse bebiş vardır :) reglimi geçince tekrarla testi umarım bebişin seninledirKızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
Dualarımdasın:)O kadar hafif silik ki fotoğrafta çıkmıyor, dua edin lütfen
İnşallah canımm çok teşekkür ederimmİnşallah vardır bebiş yeni yılın ilk güzel hediyesi olsun
Ahhh inşallah canımmm çok teşekkür ederimmÇok hafif bende görüyorum canım. Morumsu, grimsi değilse bebiş vardır :) reglimi geçince tekrarla testi umarım bebişin seninledir
Hamilesin canimmm Tebrikler hsykrli olsun kan ver bu hangi marka test,geçti mi adetBakar mısınız
Bu baya baya hamilelik, hayırlı olsunBakar mısınız