Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test çok buğulu net bir foto atabilirmisinizMerhaba kızlar eşimle 12 gün once beraber olduk reglime 5 gun var hafif kanamam geldi yerleşme kanaması mi diye test aldım silik çıktı bakabilir misiniz :)
Lütfen bakar mısınız umutlanmak istemiyorumTest çok buğulu net bir foto atabilirmisiniz
Cok fazla idrarda bekletmissiniz sanirim o yuzden test farkli geldi bana cizgilerin yerleri de degisik bence yarin sabah tekrar yapin ins vardirLütfen bakar mısınız umutlanmak istemiyorum
Kaç dk da oluştu çizgi gözüküyo da bana da kırmızılığı farklı geldi farklı test yokmu bidaha deneyinLütfen bakar mısınız umutlanmak istemiyorum
Ay gercekten mi ya insallah 2 erken gebelik testi yaptim ikiside pozitif bir normal yaptım onda bir cizgi cikmadi ama erkenlerde cıktı o yuzden kafam karistiIliskiden 10 gun sonra kaset testlerde bile cikiyor bence hamilesiniz
Aslında 5 saniye beklettim :) 5 dk icinde de bu cizgiler cikti ama emin olamadim cok de umutlanmak istemiyorumCok fazla idrarda bekletmissiniz sanirim o yuzden test farkli geldi bana cizgilerin yerleri de degisik bence yarin sabah tekrar yapin ins vardir
4 dk civarinda olustu banada garip geldi o yuzden emin olamadim erken gebelik testi yaptım 6 gun onceden sonuc verenlerden o yuzden mi acabaKaç dk da oluştu çizgi gözüküyo da bana da kırmızılığı farklı geldi farklı test yokmu bidaha deneyin
Umarım sahte değildir cok umutlandım cunkuEvde kaset test varsa bi tane ondan yapin bence cikmasi lazim varsa ama bu erken gebelik testlerinde sahte cizgi cok cikiyor malesef
12 gün çıkmışsa süper bişi helal olsun kız Allah kazasız belasız kucağına almaya nasip etsin inşallahMerhaba kızlar eşimle 12 gün once beraber olduk reglime 5 gun var hafif kanamam geldi yerleşme kanaması mi diye test aldım silik çıktı bakabilir misiniz :)
Canım çok teşekkür ederim inşallah ya umarım bosa heves yapmıyorumdur12 gün çıkmışsa süper bişi helal olsun kız Allah kazasız belasız kucağına almaya nasip etsin inşallah
Benimde geçen ay regla 4 5 gün kala yapmıştım erken gebelik pozitif çıkmıştı kan verdim negatif di o yüzden dedim başka test varsa emin olmak için bidaha yap yada adete az kalmış onu bekle inşllah vardır4 dk civarinda olustu banada garip geldi o yuzden emin olamadim erken gebelik testi yaptım 6 gun onceden sonuc verenlerden o yuzden mi acaba
Yok canım testin çıkmış senin net bir şekilde Allah kucağına alamaya nasip etsin bende bebek bekliyorum bugün leke gördüm acba ne için oldu bende onu anlamadım gittiCanım çok teşekkür ederim inşallah ya umarım bosa heves yapmıyorumdur
Direk ciktiysa vardir bence insallah ama sen gene de bu sabah bi test yap bize de haber ver olur mu insallah ayni boyle bi pozitif goruruzAslında 5 saniye beklettim :) 5 dk icinde de bu cizgiler cikti ama emin olamadim cok de umutlanmak istemiyorum