Arkadaşlar lütfen testime bakarmısınız bu gün adet tarihim testi dün akşam yaptım ikinci çizgi silik gölge çizgi hamilemiyimdir bu durumu yaşayıp hamile olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallahGördüm var evet. Hayırlı olsun. Acaba kuruma çizgisi mi dedim ama o ince oluyor sizinki kalın çizgi..
Amin inşallah çok teşekkür ederim çünkü 5gün önce kan testi yaptım negatif çıktı ama belirtilerim çok fazlaGeç döllenme falan olabilir çünkü adet günü benım kopkoyuydu iki çizgide . Sağlıkla ilerlesin![]()
Kan testi yaptırın hemen benimde böyle olmusdu yanıltıcı cizgimis inşallah gebesinizdirArkadaşlar lütfen testime bakarmısınız bu gün adet tarihim testi dün akşam yaptım ikinci çizgi silik gölge çizgi hamilemiyimdir bu durumu yaşayıp hamile olan var mı
Öyle yapcam bendebence sabredin bir kaçgün geçsin ondan sonra kan verin
Sizin testiniz mi bu ben daha adet olmadım bu gün ikinci günüm geçti göğüs ve kasık agrım çok fazla
Bnmde cnm ama bnm adet gunum blli dgl onn icin bsey dymiyrumSizin testiniz mi bu ben daha adet olmadım bu gün ikinci günüm geçti göğüs ve kasık agrım çok fazla
canım bugün test yaptın mı ?Bi kaç arkadaşıma gösterdim testimi hamilesin dediler onların testide böyle çıkmış şuan doğum yapmak üzereler gebelik olmuşa gölgesi bile çıkmaz diyolar hatta bi doktorda öyle dio bakın resmini attım
Resimde tam belli olmamiş ama normalde biraz daha belirginKizlar bunada bakarmısiniz bebetime marka aninda bisey cikmadı ama 2 saat sonra baktığımda belli belirsiz bi cizgi gördum nettede okudum bu markadan cok sikayet var adetim bugün olmasi gerek Eki Görüntüle 2683560 Eki Görüntüle 2683561 Eki Görüntüle 2683562
Benimde öyleydi canım ben adet oldum bu günResimde tam belli olmamiş ama normalde biraz daha belirgin