• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi hamilemiyim?

Mavimsim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
6
2
6
25
A21FF6A3-A2A4-48D8-BEC0-7F95BD2BEF0C.jpeg
Kızlar öğleden sonra yaptım 5-10 dakika içinde böyle oldu, yandakı lekelenme bır ıkı saat sonra oluştu sızce hamılelık varmı?

Eki Görüntüle 3139321 Kızlar öğleden sonra yaptım 5-10 dakika içinde böyle oldu, yandakı lekelenme bır ıkı saat sonra oluştu sızce hamılelık varmı?

Yandaki lekelenme dediğiniz Tnin altnda ki ise test zaten negatif. Sol tarafta Cnin yanındaki bulaşma idrarın fazla damlatılmasından kaynaklanıyor.

Eki Görüntüle 3139321 Kızlar öğleden sonra yaptım 5-10 dakika içinde böyle oldu, yandakı lekelenme bır ıkı saat sonra oluştu sızce hamılelık varmı?
ilk 5 dk da t çizgisi böyle ciktiysa.Tebrikler hamilesiniz. Kaset testlerin yanılma ihtimali çok düşük.Benimde böyle cikmistı. Erken farketmiş olabilirsiniz ya da geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden bu kadar silik çıkıyor. Kan tahlili verip değerlerinizi takip ediniz.

Bende ogluma hamileyken test yapmistjm bi cizgi silikti. Doktor bana gebelik cok yeni. idrara gecmedigi icin olabilir demisti. Kan tahlilinde çıktı. Hamile oldugumu ogrendim . Ya bi kac gun bekle tekrar test yap. Yada kan tahkili yaptir saglik ocaginda.

Yandaki lekelenme dediğiniz Tnin altnda ki ise test zaten negatif. Sol tarafta Cnin yanındaki bulaşma idrarın fazla damlatılmasından kaynaklanıyor.

Regli tarihiniz önemli ancak testi tekrarlamakta fayda var. Sonuçta idrar da fazla damlatılmış. Regliniz geçmediyse birkaç gün daha bekleyin öyle yapın

Back
X