Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EveeetttTüp bebek transferi oldum. Yarın kan testi verecem. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı.
Darisi banaaTüp bebek transferi oldum. Yarın kan testi verecem. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı.
İnşallah aminDarisi banaa
Kan testi yaptırmadan sevinemiyorum ben yaİnşallah amin
Teşekkür ederim inşallahVar gibi tebrikler
Evet tabi kesin sonuç kanda çıkar. Ama cizgi belli yani. Insallah saglikli gebeliktir. Hersey gonlunce olsunKan testi yaptırmadan sevinemiyorum ben ya
İnşallah Allah razı olsunEvet tabi kesin sonuç kanda çıkar. Ama cizgi belli yani. Insallah saglikli gebeliktir. Hersey gonlunce olsun
Sonuç ne bellimi acaba kan verdinizmiİnşallah Allah razı olsun
Bugün verecem sonuç çıkınca yazarımSonuç ne bellimi acaba kan verdinizmi
Evet var gibi Allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsinTüp bebek transferi oldum. Yarın kan testi verecem. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı.
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlı haberler alırsınız
Maalesef negatif çok üzüldüm 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyolar transfer edilmişti. Rahim kalınlığı da çok güzeldi ama olmadıSonuç ne bellimi acaba kan verdinizmi
Maalesef negatif çok üzüldüm 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyolar transfer edilmişti. Rahim kalınlığı da çok güzeldi ama olmadıVar gibi tebrikler
Benimde olmadi zamana birakalim insallah aliriz kucagimiza bebişlerimiziMaalesef negatif çok üzüldüm 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyolar transfer edilmişti. Rahim kalınlığı da çok güzeldi ama olmadı
Maalesef negatif çok üzüldüm 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyolar transfer edilmişti. Rahim kalınlığı da çok güzeldi ama olmadıAmin inşallah Allah razı olsun
Amin inşallah sizin kaçıncı gün embriyosu ve nasıl kaliteydi?Benimde olmadi zamana birakalim insallah aliriz kucagimiza bebişlerimizi
Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah üzülme sabretMaalesef negatif çok üzüldüm 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyolar transfer edilmişti. Rahim kalınlığı da çok güzeldi ama olmadı