İnşallah Allah kalbinize göre verir inşallah gebelik vardırMerhabalar canımlar ben geçen ay aşılanma olmuştum fakat tutmamıstı adet olmustum olacak adet günümden 3 gün erken bu ay geciktim bu gün 7. Günüm gecikmede ben dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 3 dk içinde sonra bugün yaptım sabah idrarıyla aynı silik idrar ondada çıktı resimlere ekliyorum tecrübeli şekerler bana yardımcı olur mu acaba ?? Teşekkür ederim.
** 2 yazan sabah yaptığım idrar testi
Laboquick sanırım testler öyle ise o yalancı pozitifi çıkarmıyor canım Gebelik var istersen kan ver netleşsinMerhabalar canımlar ben geçen ay aşılanma olmuştum fakat tutmamıstı adet olmustum olacak adet günümden 3 gün erken bu ay geciktim bu gün 7. Günüm gecikmede ben dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 3 dk içinde sonra bugün yaptım sabah idrarıyla aynı silik idrar ondada çıktı resimlere ekliyorum tecrübeli şekerler bana yardımcı olur mu acaba ?? Teşekkür ederim.
Ayy insallah canım insallahBence hamilesin canım hayırlı olsun kan testine gitmelisin
Rol marka ikiside canım yarın hemen kan vericem insallah pozitiftirLaboquick sanırım testler öyle ise o yalancı pozitifi çıkarmıyor canım Gebelik var istersen kan ver netleşsin
Yaaa hayırlı olsun çok sevindimmKızlar hamileyimm
Canım bende de aynı kasette negatif çıktı kan 112 çıktı hamilesin dediler bence direk kan verYaaa hayırlı olsun çok sevindimmbenimde reglm 1 gün gecikti erken gebelik testimde böyle çıktı ama kasette çıkmadı
Verdim 2 testimde silik çıkmıştı hem sabah hem geceninki ama kan <2 çıktı şoktayımCanım bende de aynı kasette negatif çıktı kan 112 çıktı hamilesin dediler bence direk kan ver
0 dan yüksek değil mi bence erken olduğu işin öyle çıktı senin gecikmen oldu mu canımmVerdim 2 testimde silik çıkmıştı hem sabah hem geceninki ama kan <2 çıktı şoktayım
Evet 25 inde regl olmam gerekiyordu0 dan yüksek değil mi bence erken olduğu işin öyle çıktı senin gecikmen oldu mu canımm
Umudunu kaybetme ben olmaz dediğim zamanda olduEvet 25 inde regl olmam gerekiyordu
İnşallah Allah razı olsun bekliyorum sabırlaUmudunu kaybetme ben olmaz dediğim zamanda oldu
8 aydır test yapıyorum ilk defa silik gördüm okadar umutlandım ve heveslendim ki çok şaşırdım hevesim kursağımda kaldıUmudunu kaybetme ben olmaz dediğim zamanda oldu
İnancınızı kaybetmeyin ben dualara inanıyorum8 aydır test yapıyorum ilk defa silik gördüm okadar umutlandım ve heveslendim ki çok şaşırdım hevesim kursağımda kaldı
Canım bende varmı senceBence hamilesin canım hayırlı olsun kan testine gitmelisin
Evet var canım hayırlı olsunCanım bende varmı sence
Ayyy hamilesin cnm hemen pazrtesi kan verMerhabalar canımlar ben geçen ay aşılanma olmuştum fakat tutmamıstı adet olmustum olacak adet günümden 3 gün erken bu ay geciktim bu gün 7. Günüm gecikmede ben dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 3 dk içinde sonra bugün yaptım sabah idrarıyla aynı silik idrar ondada çıktı resimlere ekliyorum tecrübeli şekerler bana yardımcı olur mu acaba ?? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?