SİLİK ÇİZGİ? HAMİLE MİYİM?

Evet hepsi erken gebelik testiydi yani 5 test yaptım 2 tanesi negatif zaten akşama doğru öğleden sonra yapmıştım sabah ilk idrarla yaptığım 3 test de silik çizgi göründü anlamadım bende hiçbişey
Sabah yapılan test daha doğrudur diye düşünüyorum

merhaba, adetime 4 gün var. yumurtlama döneminde düzenli olarak korunmasız ilişkiye girdik. bugün test yaptım silik çizgi çıktı bir kaç saat sonra tekrar yaptım tekrar silik çizgi yaptı geçen ay yaptığımda direkt tek çizgi çıkıyordu sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3435871

merhaba ben adetime 4 gün kala test yapmıştım, silik bir çizgi çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım ve aynısı çıktı kan tahlili verdiğimde beta 150 çıktı dün tekrar verdim yani 2 gün sonra 577 çıktı bu şekilde kendini takip edebilirs

Ben dört gün kala yapmıştım iki kere yaptım ikisinde de silik çıktı ertesi gün kan testi verdim beta 149 çıktı dün tekrar test verdim 577 çıktı:) bu şekilde takip edebilirsin bence pozitif 10 gün var olmasına rağmen
Merhaba Sizin döngünüz kaç günde oluyor acaba? Maşallah değeriniz çok güzel çıkmış .. ben 2 gün kala 14.1 ile öğrendim ..

Eki Görüntüle 3437398 merhaba kızlar adetime 10 gün var .ama bu ay çok erken yumurtladım .silik bir ikinci çizgi görüyorum yorumlayabilir misiniz kader arkadaşlarım :)
Ay bnde sanki erken yumurtladim kasik agrisi seffaf akintim vardi adet bittikten sonra ki hafta bizde degerlendirdik. Bugun uyku halim var acaba bnde hamile kalmis olabilirmiyim? Adetime 11/12 gun var cizgiyi goruyorum ben positif hayirli olsn

Eklentiler

• 0a07005e-9d97-418d-b7a0-87d2815bf19e.jpeg
    0a07005e-9d97-418d-b7a0-87d2815bf19e.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 57
Back