- 26 Ocak 2022
- 2
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi minikbirKedii
-
Tebrikler hamissinizMerhabalar arkadaşlar normalde reglim çok düzenli 28 günde bir olur. Bu ay 3 gün geçti hala olmadım. Ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Çok az beyaz bir akıntı var kokusuz. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok silikte olsa göründü. Sizce gebelik var mı?
Benimki de böyleydi hamilelik var gibiMerhabalar arkadaşlar normalde reglim çok düzenli 28 günde bir olur. Bu ay 3 gün geçti hala olmadım. Ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Çok az beyaz bir akıntı var kokusuz. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok silikte olsa göründü. Sizce gebelik var mı?
benimde geçen ay öyle oldu 5 gün adettim gecikti 2 test yaptım ikisi de silik çizgi çıktı beklemeden doktora git ben gitmedim haftasonu diye sonradan çok sancılı kanamam oldu adet diye düşünüyorum ama ben pişman oldum doktora gitmediğime git bi baktır bence bende sen gibi bekleyip tekrar test yapıyım diye düşünmüştüm ama inşallah hamilesindir şimdiden tebrik ederim :)))Merhabalar arkadaşlar normalde reglim çok düzenli 28 günde bir olur. Bu ay 3 gün geçti hala olmadım. Ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Çok az beyaz bir akıntı var kokusuz. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok silikte olsa göründü. Sizce gebelik var mı?
Canım benimde senin gibi oldu daha yeni 4 gün önce adetime 2 gün kala böyle silik cikti bugün adetimi geçti 2 gün akşam doktora gidicem ama hamisim adeti geçince test pozitif olduMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
Yok canım bu sabah regl oldum ben küçükte olsa kistlerim var sanirim onlar bende ağrı yapıyor gecikmeye sebep oluyorbenimde geçen ay öyle oldu 5 gün adettim gecikti 2 test yaptım ikisi de silik çizgi çıktı beklemeden doktora git ben gitmedim haftasonu diye sonradan çok sancılı kanamam oldu adet diye düşünüyorum ama ben pişman oldum doktora gitmediğime git bi baktır bence bende sen gibi bekleyip tekrar test yapıyım diye düşünmüştüm ama inşallah hamilesindir şimdiden tebrik ederim :)))
Hayırlı olsun canim tebrik ederim ben değilim maalesef kısmet değilmiş 9 aylık evliyim ilk denememdi ama yinede insan ne kadar kötü hissediyorCanım benimde senin gibi oldu daha yeni 4 gün önce adetime 2 gün kala böyle silik cikti bugün adetimi geçti 2 gün akşam doktora gidicem ama hamisim adeti geçince test pozitif oldu
Kuruma çizgisi o ilk 5 dkk dır testin geçerliliği, 6 gün gecikme olmuş kan verin direk çıkar bişi varsa da geçmiş olsunMerhaba bugün gecikmemin 6. Günü sabah 6 da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı diye attım direk incelemeden uykuluydum zaten. Akşam aklıma geldi tekrar bakınca bir gölgemsi çizgi farkettim. Sizce gebelik var mıdır? Erken gebelik testi olduğu için olsaydı belirgin mi çıkardı?
Teşekkür ederim fikriniz için, az önce sağlık ocağına kan verdim. Sisteme ne zaman düşer sizceKuruma çizgisi o ilk 5 dkk dır testin geçerliliği, 6 gün gecikme olmuş kan verin direk çıkar bişi varsa da geçmiş olsun
Saglik ocaginda verilen kankar ertesi gün çıkıyor diye biliyorum ben canımTeşekkür ederim fikriniz için, az önce sağlık ocağına kan verdim. Sisteme ne zaman düşer sizce
Teşekkür ederimSaglik ocaginda verilen kankar ertesi gün çıkıyor diye biliyorum ben canım
Yarın büyük ihtimalle çıkar canım rica ederimTeşekkür ederim fikriniz için, az önce sağlık ocağına kan verdim. Sisteme ne zaman düşer sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?