Silik çizgi hamile miyim

Öncelikle cok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.
Çok net birşey diyemem canim ama ihtimallerden yürüyebiliriz.
Kurtajdan sonrahic hcg yapıldı mı takip amaçlı sınırladığını görmek için ve adet gördünüz mü kurtajdan sonra?
2gunde bir baktırırsan daha sağlıklı sonuç alırsın şu katina çıkma durumu hesabi daha kolay olur arkadaşım.
Umarım hemen peşine sağlıklı gebelik habercisidir bu pozitiflik🤲🏼
Kürtaj olduktan sonra on gün kadar lekelenmem oldu henüz adetimi olmadım. Evde kendim gebelik testi yaptım bir kaç defa ve sıfırlandığını düşündüm sonrasında kontrole gittiğimde doktor rahim temiz sorun yok yakında adet olursun dedi bende dün öylesine bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde kanda 9,6 çıktı sonucum tabiki yatın tekrarlıycan ama işte bir umut bekliyorum sanırım bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Kürtaj olduktan sonra on gün kadar lekelenmem oldu henüz adetimi olmadım. Evde kendim gebelik testi yaptım bir kaç defa ve sıfırlandığını düşündüm sonrasında kontrole gittiğimde doktor rahim temiz sorun yok yakında adet olursun dedi bende dün öylesine bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde kanda 9,6 çıktı sonucum tabiki yatın tekrarlıycan ama işte bir umut bekliyorum sanırım bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Yanlış bilmiyorsam kürtaj ve o lekelenme adet sayılıyor sanki ama yanlış biliyor da olabilirim yanıltmayayım arkadaşım. 🙄
Inşallah hayırlara işarettir yaşadıkların şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine.
Sonucu alınca buraya da yaz olur mu?🤗

Yanlış bilmiyorsam kürtaj ve o lekelenme adet sayılıyor sanki ama yanlış biliyor da olabilirim yanıltmayayım arkadaşım. 🙄
Inşallah hayırlara işarettir yaşadıkların şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine.

Abla kürtajdan sonra görülen lekelenme 10-12 gün kadar sürüyor lohusalık sayılıyor sonrasında değer sıfırlanana kadar adet görülmüyor diye biliyorum ben. Bence R Ruhen61 arkadaşın değerleri henüz sıfırlanmamış

Abla kürtajdan sonra görülen lekelenme 10-12 gün kadar sürüyor lohusalık sayılıyor sonrasında değer sıfırlanana kadar adet görülmüyor diye biliyorum ben. Bence R Ruhen61 arkadaşın değerleri henüz sıfırlanmamış
Doğrudur canım bu konu da bilgim yok bir ara öyle bir şey okumuştum emin değildim. Teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Arkadaşımın hakkın da hayırlısı olsun inşallah.

Bu gün tekrar yaptırdım kan değerim 8,2 dünkü değer 9,6 dı. Ben evde yapılan testlerle negatifi görmüştüm öyle sanıyorum ki kimyasal yaşadım birkaç güne sökülürüm sanırım

Bu gün tekrar yaptırdım kan değerim 8,2 dünkü değer 9,6 dı. Ben evde yapılan testlerle negatifi görmüştüm öyle sanıyorum ki kimyasal yaşadım birkaç güne sökülürüm sanırım
Doktorunuzla konuştunuz mu peki ne diyor bu duruma?
Z Zelzele arkadaşım da bir yorum yazmış belki de değeriniz henüz sıfırlamamıştır dediği gibi.

Doktorunuzla konuştunuz mu peki ne diyor bu duruma?
Z Zelzele arkadaşım da bir yorum yazmış belki de değeriniz henüz sıfırlamamıştır dediği gibi.
Testte negatifi görüp daha sonra pozitifi gördüğüm için kan testti yaptırmıştım bilemiyorum . Hayır doktorum ile görüşmedim kan değerine göre sıfırlanınca adet olunuyormuş ya yakında olurum zaten doktora gitmeye gerek görmedim yani

Testte negatifi görüp daha sonra pozitifi gördüğüm için kan testti yaptırmıştım bilemiyorum . Hayır doktorum ile görüşmedim kan değerine göre sıfırlanınca adet olunuyormuş ya yakında olurum zaten doktora gitmeye gerek görmedim yani
Ben kurtaj gecirmedim bilmiyorum da o yüzden duyumlarla yorum yapmıştım idrarda belli bir seviyede gözükmüyor ya ondan belki negatif gördün..
Neyse hiçbirinin önemi yok aslında tez vakitte adet olup sağlıkla evlat sahibi olmanı canı gönülden dilerim arkadaşım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. 🤗

Kızlar bende bugün test yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı ışığa tutunca gözüküyo var ama çok silik böyle olup hamile olan varmı

Kızlar bende bugün test yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı ışığa tutunca gözüküyo var ama çok silik böyle olup hamile olan varmı
Ben varım canim, 2. Cizgi bakan gözün kör olacağı şekilde çıkmıştı.
Inşallah seninde doğrudur arkadasim.

Rabbim hayırlı haber almanı nasip etsin inşallah arkadaşım. Güzel haberlerini okumak nasip olsun.
Sağol cnm rabbim isteyen herkese versin inşallah bide benim süt kesiği gibi akintim oluyo kaşıntı koku falan yok mantar değil yani sendede olmuş muydu hamileyken

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz adetim 4 gün geçti test yaptım silik çıktı sizce hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG-20190703-WA0000.webp
    IMG-20190703-WA0000.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 21
Back
X