- 13 Mart 2019
- 18
- 2
- 86
- 27
- Konu Sahibi Yonca kanms
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi gayet net görünüyor hayır lı olsun,kan testi yaptırın daha kesin olsunKızlar adetim 3 gün gecikti hamile miyim acaba testte 2 çizgi silik çıkıyor resimdeki gibi
Saol abla daha yaşım 18 bilmiyorum nasıl oluyorBacım sen silik çizgi görmedin galiba hiç, maşallah gayet net belli çizgiler çıkmış
Sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Kuzum daha cok küçüksün neden hu acelen gençliğini yaşasaydın ya biraz.Saol abla daha yaşım 18 bilmiyorum nasıl oluyor![]()
2 gün önce benim de boyle cikmisti bugun kan testi yaptirdim ve hamileyim. Bence sende öylesinKızlar adetim 3 gün gecikti hamile miyim acaba testte 2 çizgi silik çıkıyor resimdeki gibi
Saol2 gün önce benim de boyle cikmisti bugun kan testi yaptirdim ve hamileyim. Bence sende öylesinhayırlı olsunnn
Gayet belli çift cizgi bacim neden kafan karıştı.Arkadaşlar merhabaBende bugün test yaptım ama sonuç kafamı karıştırdı. Erken gebelik testi yaptım. Fotoyu ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Ahah aslinda bende öyle olmuştum haklısın negatifi gore gore gercegine inanamıyor insan.KaSe18 o kadar çok negatif gördüm ki pozitifi görünce inanamıyorum galiba
. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere bağışlasın inşallah
❤
Hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim.Kızlar bugün verdim kan veee hamileyimmmmAllah'ım olmayanlara nasip etsin
Kase18 bilginiz olabileceğini düşünerek bişey sormak istiyorum ben dört Nisan da zorunlu kürtaj oldum geçen haftada kontrole gittim rahim temiz sorun yok dendi genetik testin sonucu da henüz çıkmamış bu bir aylık dönemde evde iki kez gebelik testi yaptım ilki biraz silikti ikincisinde ikinci çizginin gölgesi bile yoktu anladım ki hcg sıfırlandı sonrasında zaten doktora gitmiştim malum bir ay olunca doktor yakında adet olursun demişti ama dün evde gebelik testi vardı bende yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde gidip kanda baktırdım değer 9,6 çıktı acaba değer tam düşmemişmiş diki yarın gidip tekrar kan da baktıracam ama içim içime sığmıyor bir fikriniz varmı acabaHayırlı olsun canim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim.
Öncelikle cok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.Kase18 bilginiz olabileceğini düşünerek bişey sormak istiyorum ben dört Nisan da zorunlu kürtaj oldum geçen haftada kontrole gittim rahim temiz sorun yok dendi genetik testin sonucu da henüz çıkmamış bu bir aylık dönemde evde iki kez gebelik testi yaptım ilki biraz silikti ikincisinde ikinci çizginin gölgesi bile yoktu anladım ki hcg sıfırlandı sonrasında zaten doktora gitmiştim malum bir ay olunca doktor yakında adet olursun demişti ama dün evde gebelik testi vardı bende yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde gidip kanda baktırdım değer 9,6 çıktı acaba değer tam düşmemişmiş diki yarın gidip tekrar kan da baktıracam ama içim içime sığmıyor bir fikriniz varmı acaba