Silik çizgi hamile miyim

Yonca kanms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
18
2
86
27
Kızlar adetim 3 gün gecikti hamile miyim acaba testte 2 çizgi silik çıkıyor resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG_20190430_104032.webp
    IMG_20190430_104032.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 161
Arkadaşlar merhaba🙋‍♀️ Bende bugün test yaptım ama sonuç kafamı karıştırdı. Erken gebelik testi yaptım. Fotoyu ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• DEB4020C-2124-4123-A69A-13B78973C324.webp
    DEB4020C-2124-4123-A69A-13B78973C324.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar merhaba🙋‍♀️ Bende bugün test yaptım ama sonuç kafamı karıştırdı. Erken gebelik testi yaptım. Fotoyu ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Gayet belli çift cizgi bacim neden kafan karıştı.
Sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

KaSe18 KaSe18 o kadar çok negatif gördüm ki pozitifi görünce inanamıyorum galiba 😂. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere bağışlasın inşallah🙏
Ahah aslinda bende öyle olmuştum haklısın negatifi gore gore gercegine inanamıyor insan.😅

Hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim.
Kase18 bilginiz olabileceğini düşünerek bişey sormak istiyorum ben dört Nisan da zorunlu kürtaj oldum geçen haftada kontrole gittim rahim temiz sorun yok dendi genetik testin sonucu da henüz çıkmamış bu bir aylık dönemde evde iki kez gebelik testi yaptım ilki biraz silikti ikincisinde ikinci çizginin gölgesi bile yoktu anladım ki hcg sıfırlandı sonrasında zaten doktora gitmiştim malum bir ay olunca doktor yakında adet olursun demişti ama dün evde gebelik testi vardı bende yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde gidip kanda baktırdım değer 9,6 çıktı acaba değer tam düşmemişmiş diki yarın gidip tekrar kan da baktıracam ama içim içime sığmıyor bir fikriniz varmı acaba

Kase18 bilginiz olabileceğini düşünerek bişey sormak istiyorum ben dört Nisan da zorunlu kürtaj oldum geçen haftada kontrole gittim rahim temiz sorun yok dendi genetik testin sonucu da henüz çıkmamış bu bir aylık dönemde evde iki kez gebelik testi yaptım ilki biraz silikti ikincisinde ikinci çizginin gölgesi bile yoktu anladım ki hcg sıfırlandı sonrasında zaten doktora gitmiştim malum bir ay olunca doktor yakında adet olursun demişti ama dün evde gebelik testi vardı bende yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günde gidip kanda baktırdım değer 9,6 çıktı acaba değer tam düşmemişmiş diki yarın gidip tekrar kan da baktıracam ama içim içime sığmıyor bir fikriniz varmı acaba
Öncelikle cok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.
Çok net birşey diyemem canim ama ihtimallerden yürüyebiliriz.
Kurtajdan sonrahic hcg yapıldı mı takip amaçlı sınırladığını görmek için ve adet gördünüz mü kurtajdan sonra?
2gunde bir baktırırsan daha sağlıklı sonuç alırsın şu katina çıkma durumu hesabi daha kolay olur arkadaşım.
Umarım hemen peşine sağlıklı gebelik habercisidir bu pozitiflik🤲🏼

Back
X