Kızlar merhaba cuma günü kan verdim 3.1 çıkmıştı. 2. Gün geçti kan testi için gittim. randevulu olduğunu bilmiyordum. O yüzden veremedim bende test yapım dedim hemen silik çizgi çıktı ikisi de yeni yaptım var deme arkadaşlar şoktayım şuan?
Ben direk görüyorum testi baktığımda hemen çıktı. Şimdi gördünüz muSizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim
Canım çoook silik bir çizgi var varla yok arasında biraz daha bekle adetin geçmemiş belli ki..Ben direk görüyorum testi baktığımda hemen çıktı. Şimdi gördünüz mu
Ilk fotoda gölge gibi gördüm ben adetinize kac gun var ? Benimde boyle çıkmıştı hatta ben goruyodum esim goremediKızlar merhaba cuma günü kan verdim 3.1 çıkmıştı. 2. Gün geçti kan testi için gittim. randevulu olduğunu bilmiyordum. O yüzden veremedim bende test yapım dedim hemen silik çizgi çıktı ikisi de yeni yaptım var deme arkadaşlar şoktayım şuan?
Yok geçmedi daha adetim . Kan testi verebilseydim bugün güzel olcaktı. Normalde ben baktıgımda çizgi direk belli ikisindedeCanım çoook silik bir çizgi var varla yok arasında biraz daha bekle adetin geçmemiş belli ki..
Adetime iki gün var cnm adetime 5 gün kala 3.1 cktı hamilemsniz şimdi?Ilk fotoda gölge gibi gördüm ben adetinize kac gun var ? Benimde boyle çıkmıştı hatta ben goruyodum esim goremediadetime 5 gün vardi beta 10 çıkmıştı
Adet geçmeden çizgiler belirmiyor kan değeri de bu yüzden düşük çıkıyor adeti beklemen daha garanti aslında hayırlısı olsunYok geçmedi daha adetim . Kan testi verebilseydim bugün güzel olcaktı. Normalde ben baktıgımda çizgi direk belli ikisindede
Evet hamileyim canim yarın mutlaka kan ver sen insallah rabbim gonlune gore verirAdetime iki gün var cnm adetime 5 gün kala 3.1 cktı hamilemsniz şimdi?
Aynen olmadı öle yapım artık. Sağolun cevap verdiğiniz icinAdet geçmeden çizgiler belirmiyor kan değeri de bu yüzden düşük çıkıyor adeti beklemen daha garanti aslında hayırlısı olsun
Ben goremedim maalesef. Bat’a kac gun var?Kızlar merhaba cuma günü kan verdim 3.1 çıkmıştı. 2. Gün geçti kan testi için gittim. randevulu olduğunu bilmiyordum. O yüzden veremedim bende test yapım dedim hemen silik çizgi çıktı ikisi de yeni yaptım var deme arkadaşlar şoktayım şuan?
Çok sevindim sizin adınıza en kısa zamanda vercem. Kan artışlarını Z nasl oldu acabaEvet hamileyim canim yarın mutlaka kan ver sen insallah rabbim gonlune gore verir
2 gün kaldıBen goremedim maalesef. Bat’a kac gun var?
2 gun kala daha belirgin cikiyordu benim. Cok umitlenmeyin derim, uzgunum2 gün kaldı
10 ciktiktan 3 yada 4 gün sonra tekrar kan vermistim 132 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim canimÇok sevindim sizin adınıza en kısa zamanda vercem. Kan artışlarını Z nasl oldu acaba
Sağolun teşekkur ederim bende kan veriyim en iyisi.10 ciktiktan 3 yada 4 gün sonra tekrar kan vermistim 132 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim canim
Keşke bır erken gebelkk yapsaydın daha net cıkardıSağolun teşekkur ederim bende kan veriyim en iyisi.
Bugün adet günüm olmadım yarn sağlık ocagna gitcm.kan vericem.Sonucun ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?