- 16 Şubat 2023
- 78
- 14
- 33
- Konu Sahibi Feride3478
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi görünüyor mutlaka kan verinKızlar adete iki gün var silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı
İnsallah yarın ilk iş kan vermek olacakVar gibi görünüyor mutlaka kan verin
İnsallah canım yaaHamilesiniz bence kan verin
Ben bu ay ovulasyon tesi kullandım ve gebelik testleri ile kontrol ettim acaba tutmuş mudur diye yaklaşık bir haftadır belli belirsiz çizgiler çıkıyordu bugün de bu şekilde çıktı belirti olarak vücutsal olarak bir şey hissetmiyorum sadece göğüs dolgulu biraz sivilcelenme oldu yüzümde inşallah hamileliyimdir
Hemen hemen aynı çıkmış canım testlerimiz ikimizde yarın kan verelim bence güzel sonuçları buradan paylaşalımarkadaşlar birde benimkine bakar mısınız?
Bunu daha yeni yaptım akşam yani şoktayım şuan sizce var mıdır?
Sonçlarınızzz neler kızzzlarrrrHemen hemen aynı çıkmış canım testlerimiz ikimizde yarın kan verelim bence güzel sonuçları buradan paylaşalım
Yarın haberlerinizi bekliyoruzHemen hemen aynı çıkmış canım testlerimiz ikimizde yarın kan verelim bence güzel sonuçları buradan paylaşalım
Hadi inşallah yarın misafirim gelcek belki akşam acilden gidebilirsem hemen yazıyımHemen hemen aynı çıkmış canım testlerimiz ikimizde yarın kan verelim bence güzel sonuçları buradan paylaşalım
Yarın kan vereceğimSonçlarınızzz neler kızzzlarrrr
Kac gun sonrasındaa verıceksınn canmYarın kan vereceğim
Adet e bir gün kalaKac gun sonrasındaa verıceksınn canm
Bende sağlık ocağında vereceğim sabah artık ne zaman sonuç çıkarsaHadi inşallah yarın misafirim gelcek belki akşam acilden gidebilirsem hemen yazıyım
Var bence bi kan verin kesinlessin hayırlı haberler verin inşallah ❤Kızlar adete iki gün var silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı
Sizde de var sanki sizde kan verip kesinlestirin❤arkadaşlar birde benimkine bakar mısınız?
Bunu daha yeni yaptım akşam yani şoktayım şuan sizce var mıdır?
Ay hayırlı olsun kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi şeyler olsunŞimdi iki tane daha yaptım çıkıyo şuan eminim ama işte iki kimyasal geçirince insan bu da öyle olacakmış gibi geliyo inşallah bişey olmaz