- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 31
-
- Konu Sahibi fatosunblogu
benimde 2 gün kaldı, dün yaptığım kaset testte de çıkmamıştı. Yani kaset testte çıkması için günün en azından 3 gün falan geçmeli diyorlar. Fotoğrafta erken gebelik testinde de belirgin bi çizgi göremedim ben, ikimizin de 3-4 gün daha beklemesi lazım netleşebilmek adına. takmamaya çalış.Reglime 2 gün kaldı kahverengi sürüntü leke geldi normalde adet öncesi iştahım artardı şuan zorla yiyorum . Testlerimde erken gebelik yazan testte silik çıktı kaset testte negatif . Kanda Hcg ye eğer regl gecikirse baktırmak istiyorum ümitlenmek istiyorum zaman geçmiyor
Bu testlerin ikiside negatif malesef silik cıkan test yok. Birde idrari cok damlatmissiniz 3 damla yeterliReglime 2 gün kaldı kahverengi sürüntü leke geldi normalde adet öncesi iştahım artardı şuan zorla yiyorum . Testlerimde erken gebelik yazan testte silik çıktı kaset testte negatif . Kanda Hcg ye eğer regl gecikirse baktırmak istiyorum ümitlenmek istiyorum zaman geçmiyor
Ben aşılama oldum bugün 15. Günüm ve test yaptım benim de silik ama daha belli bir çizgi inş ikimizde hamileyizdirReglime 2 gün kaldı kahverengi sürüntü leke geldi normalde adet öncesi iştahım artardı şuan zorla yiyorum . Testlerimde erken gebelik yazan testte silik çıktı kaset testte negatif . Kanda Hcg ye eğer regl gecikirse baktırmak istiyorum ümitlenmek istiyorum zaman geçmiyor
Ben aşılama oldum bugün 15. Günüm ve test yaptım benim de silik ama daha belli bir çizgi inş ikimizde hamileyizdir
Bende de böyle bi çizgi çıktı ama daha adetime 8 9 gün varBu testlerin ikiside negatif malesef silik cıkan test yok. Birde idrari cok damlatmissiniz 3 damla yeterli
Bi pembelik var evet ama kuruma cizgiside olabilir. Bu kaset testlerle ancak adete 1 2 gun kala cok silik görunur.Bende de böyle bi çizgi çıktı ama daha adetime 8 9 gün var
Benimde 8-9 gün kala kaset testte silik çizgi çıktı sonra diğerinden aldım net çizgi çıktı tekrar bir test yaparsanız net belli olur. 8 gün önecdende çıkabiliyor. Doktora gittim yeni başlamış gebelikBi pembelik var evet ama kuruma cizgiside olabilir. Bu kaset testlerle ancak adete 1 2 gun kala cok silik görunur.
Sizin daha cok var erken gebelik testinde bile adete 6 gun kala belli oluyo.
Test yanilmis olabilir cok umitlenmeyin
Son durum nedir acabaBende de böyle bi çizgi çıktı ama daha adetime 8 9 gün var
Durumunuz nedir acaba bende sabah erken gebelik testi yaptım pembe silik çıktı normal testte çıkmadı ben tüp bebek tedavisi oldum transferin 6 günü çok erken daha ama yaptım salı günü kan günüm yarın vericem ama testte bariz çıktı hemen çizgi daha önce olmadı hiç bana da işte test yanılıyormuşSeninki daha belirgin canım ben regl olacağım gibi kahverengi akıntım oldu hayırlısı olsun
Adetim 5 gün gecikti gecikmenin 3 günü kan verdim gebelik yok görünüyor ama hala adet olmadımSon durum nedir acaba
Evde tekrar test yaptın mıAdetim 5 gün gecikti gecikmenin 3 günü kan verdim gebelik yok görünüyor ama hala adet olmadım
Gecikmenin 2.günü kaset test negatifti 3.gün kan verdim oda negatif şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdikten sonra yapmadımEvde tekrar test yaptın mı
Ümidini kaybetme canım 10.gun den sonra pozitif olan varGecikmenin 2.günü kaset test negatifti 3.gün kan verdim oda negatif şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdikten sonra yapmadım
Elinde test varsa tekrar yap canımGecikmenin 2.günü kaset test negatifti 3.gün kan verdim oda negatif şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdikten sonra yapmadım
İnşallah bende onlardan olurum ama kanda çıkmayınca daha da çıkmaz gibi geliyoÜmidini kaybetme canım 10.gun den sonra pozitif olan var
Canım kan vereli 2 gün oldu testte çıkması için önce kanda yükselecek sonra idrara geçecek hemşire 2 hafta bekleyelim dedi bakalım artık olmazsam 1 hafta sonra yaparım testiElinde test varsa tekrar yap canım
Yok kuzum emin ol böyle günlerce negatif sonra pozitif oldular. 10 güne kadar bekle bakalımİnşallah bende onlardan olurum ama kanda çıkmayınca daha da çıkmaz gibi geliyo