Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün hamileler bunu yasiyor canım :)Merhaba kızlar dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım bugun sabah ilk idrara test yaptım silik çizgi çıktı acaba bunu yaşayanlar varmı yardımcı olabılırmısınız
Teşekkür ederım ama agrım var regl agrımı yaşıyorum anlayamadımBütün hamileler bunu yasiyor canım :)
Regl gecikmesi yaşayıp test yapıyorlar silik çizgi çıkıyor.
Tebrik ederim.
Benım çizgim daha netti aslında hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimde 2 gün gecikti suan böyle ama emin olamadım cok cok silik
Eki Görüntüle 3717872
Bende suan regl olcak gibi agrım var hahaha bakalım hayırlısı hakkımızdaBenım çizgim daha netti aslında hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hayal kırıklığı yaşamamak için kana gitmek istemedim agrım oluncaYarın tekrar yakın koyulaşırsa var demek. Ama en doğru sonuç kan ile çıkıyor. Burda bu durumu yaşayan çok kişi var ama durum herkes için değişiyor tabi
Yınede sonucunu Bızede bıldır kuzumBenimde 2 gün gecikti suan böyle ama emin olamadım cok cok silik
Eki Görüntüle 3717872
Regl agrım var ama hamılelık belirtım yokCanım belirtin var mı acaba
Hayırlısı bakalımBende suan regl olcak gibi agrım var hahaha bakalım hayırlısı hakkımızda
Sonuç ne oldu canımRegl agrım var ama hamılelık belirtım yok