Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben gördüm cizgi ama artimed icin iyi konusmuyolar hatta bugun bi kadin daha yazmisti test koymustu artimed 3 tane pozitif belki sizinki de pozitfdirÇizgi var dimi ya çok silik görüyorum ama sayılır mı. Artı med marka yanılma payı olabilir mi 1 gün gecikmeyle yaptım kaset testte çıkmadı erken gebelikte böyle görünüyor
Umarım yalancı pozitif değildir ya yarın başka marka testle yapayım tekrar o zamanMerhaba ben gördüm cizgi ama artimed icin iyi konusmuyolar hatta bugun bi kadin daha yazmisti test koymustu artimed 3 tane pozitif belki sizinki de pozitfdir
Başka test ile tekrarlayın mutlaka Artımed çok hassas olduğu için silik çizgi çıkıyor sanırımUmarım yalancı pozitif değildir ya yarın başka marka testle yapayım tekrar o zaman
Yarın tekrarlayayım başka markaylaBaşka test ile tekrarlayın mutlaka Artımed çok hassas olduğu için silik çizgi çıkıyor sanırım
O söyledigim arkadasin 3 tane pozitifti bu testen doktor da kasett test + kan testi vermis kaset testi de pozitif cikmis sende de gebelik olabilir canim hani tam silikte degil bence yap walla bende merqk ettim haber ver kizUmarım yalancı pozitif değildir ya yarın başka marka testle yapayım tekrar o zaman
Pardon 10 geciktiArkadaşlar testime bakarmısınız saniye içinde böyle çıktı adet günüm 20 gecikti
Var gibi görünüyor cnm belirtilerin var miPardon 10 gecikti
Var kasık ağrım çok var çok değil ama mide bulantısı kusma ağzım sulanıyoVar gibi görünüyor cnm belirtilerin var mi
Gec donlenme olabilir cnm istersen yarin kan ver kesin sonucu alirsinVar kasık ağrım çok var çok değil ama mide bulantısı kusma ağzım sulanıyo
Akıntım fazlalastı beyazVar kasık ağrım çok var çok değil ama mide bulantısı kusma ağzım sulanıyo
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahTebrikler son attiginizda gebelik var
Kayın validen eşime demiski sen gidip yaşı büyük insanla evlenirsen sana çocuk vermez demiş o kadar zoruma gittikiAkıntım fazlalastı beyaz
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kac yasindasin cnmKayın validen eşime demiski sen gidip yaşı büyük insanla evlenirsen sana çocuk vermez demiş o kadar zoruma gittiki
Hic Allah korkusu yok bu insanlarda ya. Uzulmeyin nolur. Rabbim en kisa zamanda nasil etsinKayın validen eşime demiski sen gidip yaşı büyük insanla evlenirsen sana çocuk vermez demiş o kadar zoruma gittiki
Ben 40 yasindayimKac yasindasin cnm
Bunda pozitif var bariz. Hangi markayla yaptin canimArkadaşlar testime bakarmısınız saniye içinde böyle çıktı adet günüm 20 gecikti
Yaşını sordum diye yanlış anlamayın merak ettim bende 40yasindayim 2sene oldu evleneli hic korunmadik olmadi kayin validemdd bana dedi git istersen kizim dr dedi hittim hic bir sorun yok oglum gitsin dedi ben soyleyemem dedim Allah nasip ederse olur dedim tmm kızım dediKayın validen eşime demiski sen gidip yaşı büyük insanla evlenirsen sana çocuk vermez demiş o kadar zoruma gittiki
Gitmesin zoruna boşver alan memnun satan memnun anne deseydin sende oğlun hiç öyle düşünmüyor baş başkayken deseydin utanıp kalsaydıKayın validen eşime demiski sen gidip yaşı büyük insanla evlenirsen sana çocuk vermez demiş o kadar zoruma gittiki