• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik ciz gi varrrr bi bakin lutfen

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
26
Ustekini dün yaptım alttakini bugün yaptım. Bugün yaptigimdada çok silik bi çizgi vardı sonradan dağıldı böyle oldu. Polikislerim var 3 aydır adet olmuyorum

Böyle

Eklentiler

• 1575034770314-99098581.jpg
    1575034770314-99098581.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 92
Resim Nerede ?

Ustekini dün yaptım alttakini bugün yaptım. Bugün yaptigimdada çok silik bi çizgi vardı sonradan dağıldı böyle oldu. Polikislerim var 3 aydır adet olmuyorum
Bence var gbi bende de silik şekilde çıkmıştı adetimden 5 gün gecikme ile denemiştim. 3 ay da adet olmamak da normal değil eğer sürekli de bu kadar zaman adet gecikmesi yaşamıyorsan bi kadın doğuma git derim. Hayırlısı ise vardır insallah

İnsallahh çok heycanliyim üzülmekten korkuyorum kan testi yaptiricam hayırlısı inşallah belli olur değil mi hemen
Evet belli olur birde 3 aydır regl olmuyormussunuz belkide bebek olduğu içindir dua edicem size mutlu haberler alın inşallah 😊

Kız nesi silik baya belli hayırlı olsun 🤗🤗

Back