Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilkinde baya çizgi var maşallah 2. Bozuk test sanırım hayırlısı olsun sizin için .
Goruyormusunuz geldimi resimResim Nerede ?
Evet gördüm kan testi yaptırın var gibi bu teste göre inşallah yanilmaz ve gebe çıkarsınız :)Goruyormusunuz geldimi resim
Bence var gbi bende de silik şekilde çıkmıştı adetimden 5 gün gecikme ile denemiştim. 3 ay da adet olmamak da normal değil eğer sürekli de bu kadar zaman adet gecikmesi yaşamıyorsan bi kadın doğuma git derim. Hayırlısı ise vardır insallahUstekini dün yaptım alttakini bugün yaptım. Bugün yaptigimdada çok silik bi çizgi vardı sonradan dağıldı böyle oldu. Polikislerim var 3 aydır adet olmuyorum
İnsallahh çok heycanliyim üzülmekten korkuyorum kan testi yaptiricam hayırlısı inşallah belli olur değil mi hemenIlkinde baya çizgi var maşallah 2. Bozuk test sanırım hayırlısı olsun sizin için .
Evet belli olur birde 3 aydır regl olmuyormussunuz belkide bebek olduğu içindir dua edicem size mutlu haberler alın inşallahİnsallahh çok heycanliyim üzülmekten korkuyorum kan testi yaptiricam hayırlısı inşallah belli olur değil mi hemen
Gayet net çizgiler. Hayırlı olsun inşAllah. Hemen imkânın varsada kan ver sen garantile...
Kız nesi silik baya belli hayırlı olsunUstekini dün yaptım alttakini bugün yaptım. Bugün yaptigimdada çok silik bi çizgi vardı sonradan dağıldı böyle oldu. Polikislerim var 3 aydır adet olmuyorum
Hayırlı olsun test pozitif kan testi yaptırın netleşsin