Merhaba arkadaşlar 17.05.2019 3.asilamami oldum adetim 10 gün gecikti dün test yaptm ikinci çizgi silik cıktı birkaç hamilelik belirtisi yasıyorum ama daha öncekiler hüsran olduğu için yine hayal kırıklığım olsun istemiyorum silik çıkması gebeliği doğrular mi ???
Neden kan vermediniz ?Merhaba arkadaşlar 17.05.2019 3.asilamami oldum adetim 10 gün gecikti dün test yaptm ikinci çizgi silik cıktı birkaç hamilelik belirtisi yasıyorum ama daha öncekiler hüsran olduğu için yine hayal kırıklığım olsun istemiyorum silik çıkması gebeliği doğrular mi ???
Siz beni guldurdunuz Allah da sizi güldürsün...bekliyorum tez zamanda çift çizgili testi:) hayirlisiyl ve sağlıkla olsun insallahCanım neyi bekliosun benim öyle testim de çizgi görecem donumla terligimle en yakın polikliniğe yada sağlık ocağına koşarim koş anam koş sende koş
Ben cizgi goruyorum. Tutmus galiba canim 1Bende aşılama oldum adete 4 gun kala kan degeri 1.65 cikti . Buda dünki testimEki Görüntüle 2276771 dün adet günümdü test yaptım silikti hala adet olmadım tutmuş olabilir mi
Ilk kan testim 1.65 çıktı çok üzüldüm ama hala olmayınca test yapayım dedim silik çıktı insaallah dedigin gibi tutmustur yarin kan vericem yineBen cizgi goruyorum. Tutmus galiba canim 1tekrar kan testi ver.
Ignenin etkisi 15 gun suruyor mu kii . Adete 4 gun kalada erken gebelik testinde silik çıktı onun üzerine kan vermiştim . Yarın kan vericem rabbim benide sevindirir inşaallah kuzummTutmus heralde cnm catlatma iğnesinin de etkisi olabilir cnm sen kan ver koş anam koş
Dualarım seninle kuzum güzel haberi bekliyorumIgnenin etkisi 15 gun suruyor mu kii . Adete 4 gun kalada erken gebelik testinde silik çıktı onun üzerine kan vermiştim . Yarın kan vericem rabbim benide sevindirir inşaallah kuzumm
Allah razı olsun canımDualarım seninle kuzum güzel haberi bekliyorum
Aşılamam var ya benim o yüzden kafam karıştı ya sasirtiyosa beni diye . Kan yarın verebilcem bugün tekrar test yapicam bakalım koyulaşma yada çizgi yine çıkacakmıHemen kan testi yaptırın bencedebenim de ilk testim çok silik çıkmıştı.
Güzel haberlerinizi bekliyoruzAşılamam var ya benim o yüzden kafam karıştı ya sasirtiyosa beni diye . Kan yarın verebilcem bugün tekrar test yapicam bakalım koyulaşma yada çizgi yine çıkacakmı
Super ozamannBen test yaptım silik çıktı yineeekan testi yarın vericem
Bu test daha belirgin kesin sonucu yazarım kuzumSuper ozamanntekrar hayirlisi olsun canimm. Kan sonucunuda paylas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?