Silik cikan ikinci cizgi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
image.jpeg kizlar selam. Benim durum biraz karisik. Pco var bende ve adetim aylarca olmayabiliyor o yuzden hicbirseyden net emin olamiyorum. Bir sure once de korunmayi biraktik esimle ne de olsa kolay kolay olmayacak diye oyle hamile kalayim diye ozel bir cabam yok su an takiliyorum kafama gore.

En son 2,5 ay once adet olmustum. Epey vakit gecip olmayinca tarlusal alayim bari dedim. Tarlusal icmeden once her ihtimale karsi test yaptim negatif cikti bende ilaci ictim. Kutu bittikten sonra 10 gun icerisinde adet olmamiz gerekiyor ama 9 gun oldu hala tik yok. Bu sabah bir test daha denedim. Bana mi oyle geliyor ikinci cizgi silik olarak cikmis mi?

Bariz belli ikinci çizgi ne siliği:)) bence hemen kan ver çünkü bu teste göre hamilesin..

Keşke doktor tavsiyesi olmadan ya da kan testi yapmadan tarlusal kullanmasaydın... bu teste göre hamilesin. Büyük ihtimalle 4-5 haftalık.

Kizlar nolur yardim edin.. bende de pco var adetim 5 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi cok silik ama gorunuyor doktorumu aradim bi hafta dolana kadar bekle oyle kan ver dedi. Sizce varmidir gebelik bu teste gore?

Eklentiler

• 20160909_155514.jpg
    20160909_155514.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 82
Gercekten mi kalbim yerinden çıkacak heyecandan yarin sabah ilk idrarla tekrar test yapsam daha koyulaşırmı çizgi yada direk kan testi mi yaptırayım?

Back