• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıkan hamilelik testi

Yok silik çıkması yeni olduğundan olabilir ama tam t nin üzerinde çıkması gerekmiyor muydu canım o tereddütte bıraktı ya :KK57:
Şimdi dikkatli baktım da bende tereddütte kaldım canım ya :/ Sanki idrar oraya kadar gelmiş orada birikmişte çizgi yapmış gibi ama idrarı çok damlattıysan test bozulmuş da olabilir :deli:

Merhaba arkadaslar ben azeriyim. Bu sayfa sayesinde bi cok şey öyrendim bende adetime 7 gün kala test yapdım silik çıkdı 6cı günüde yaptım öyle oldu ama bu gun 2tanesini yaptim ikisine negativ cildiricam hamilemiyim deyilmiyim diye artik kafayi yiyorum ve bir sorum olacaktiki sayfayi bir turlu anlayamiyorum konu acamiyorum ve ya bawka weyler nasil oluyo bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar ben azeriyim. Bu sayfa sayesinde bi cok şey öyrendim bende adetime 7 gün kala test yapdım silik çıkdı 6cı günüde yaptım öyle oldu ama bu gun 2tanesini yaptim ikisine negativ cildiricam hamilemiyim deyilmiyim diye artik kafayi yiyorum ve bir sorum olacaktiki sayfayi bir turlu anlayamiyorum konu acamiyorum ve ya bawka weyler nasil oluyo bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Daha adetine var teste çıkmaz adetin geçince yaparsan doğru sonuç alırsın

Iste boyle ama bugun iki tane yaptim ikiside negatif

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu
Canım gecikme olmadan yapılanlar kesin sonuç vermeyebilir şuan bendende belirtiler var ama negatif çıktı kan testinde doktorum adet olmazsam tekrar yaptırmamı söyledi istersen gecikmenin olunca bı kan testi yaptır eğer istiyorsan inşallah hamişsindir inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum :)

Bu

Canım gecikme olmadan yapılanlar kesin sonuç vermeyebilir şuan bendende belirtiler var ama negatif çıktı kan testinde doktorum adet olmazsam tekrar yaptırmamı söyledi istersen gecikmenin olunca bı kan testi yaptır eğer istiyorsan inşallah hamişsindir inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum :)
Aynen bende adetime 7gun kala testte silik cigiyi gorunde hemek kosdum kan testine ama donuc negatif doktor daha erken geldiyimi soyledi ama yinede adetten oncede kanda gosteriyomus diye duymustum:cry:

Aynen bende adetime 7gun kala testte silik cigiyi gorunde hemek kosdum kan testine ama donuc negatif doktor daha erken geldiyimi soyledi ama yinede adetten oncede kanda gosteriyomus diye duymustum:cry:
Canım bu sitede bı konu var bulabilirsen oku sende dün denk geldim beni ümitlendirdi bazılarında hemen çıkmamış gecikme olduktan bayağı sonra çıkıp öğrenenler olmuş inşallah bizde de vardır bebisler :KK200:

Back