Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google hizresim.com a fotoyu at orda direk yazan kismi kopyala.burda gülücük simgesinin yandaki kisma yapıştırFotoğraf atmaya çalıştım ama yapamadım dosya büyük diyor yeniyim yapamadım sanırım
Amin insallah orda hayalet cizgi var ama tam t nin altinda degil o nedenle net bisey diyemiyorum benim adetten 3 gun once boyle cikmisti sonra pahali test.aldim net ciktiBu arada Rabbim bebeğini hayırla kucağına almayı nasib etsin canım maşallah :)
Ben olsam nobetci eczaneden alirdim hemen onda sabah yapma sarti da yok :)Evet tam üstünde olsa emin olabilirdim belki yarın o testlerden alırım hatta kan testinde kesin çıkar dimi canım ya
Sonuçlar yarın öğleden sonra cikicak ama heyecanlandım sanırım :))Kan testi nasıl çıktı
Ayy canım benim maşallah canım benim ya amin amin Rabbim size bağışlasın minik meleği bende çok heyecanlıyım :))
Benim adetten 4 gün önce böyleydi adetim geçti doktora gittim 5 haftalık hamileyim canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum:) Hayırlı haberlerini merakla bekliyorumAyy canım benim maşallah canım benim ya amin amin Rabbim size bağışlasın minik meleği bende çok heyecanlıyım :))
Tam t bin üzerinde olmadığı için çok tereddüt ettim canım ya ama inşallah hamileyimdir :)Bence hamilesin bak bende paylaşayım sana hayalet çizgimi