• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıkan hamilelik testi

Hayatt123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
120
25
13
26
Sık tuvalete çıkma ve arada birkaç gün pembe leke görme şikayetiyle doktora gittim hamile olabileceğimi söyledi sizce hamile miyim pozitif mı

Fotoğraf atmaya çalıştım ama yapamadım dosya büyük diyor yeniyim yapamadım sanırım
Google hizresim.com a fotoyu at orda direk yazan kismi kopyala.burda gülücük simgesinin yandaki kisma yapıştır

Hap kullanıyordum kullanmadan önce adetim çok düzensizdi bırakalı bir ay kadar oldu hala olmadım canım eskiden düzensiz olduğu için geçti mı geçmedi mi tahmin edemiyorum maalesef

Bu arada Rabbim bebeğini hayırla kucağına almayı nasib etsin canım maşallah :)
Amin insallah orda hayalet cizgi var ama tam t nin altinda degil o nedenle net bisey diyemiyorum benim adetten 3 gun once boyle cikmisti sonra pahali test.aldim net cikti

Evet tam üstünde olsa emin olabilirdim belki yarın o testlerden alırım hatta kan testinde kesin çıkar dimi canım ya

Şuan eşim mesaide nöbetçi eczane çok uzak maalesef canım ancak sabaha çok teşekkür ederim tekrar :)

Bence hamilesin bak bende paylaşayım sana hayalet çizgimi :anneadayı:

6yWdZ9.jpg

Benim adetten 4 gün önce böyleydi adetim geçti doktora gittim 5 haftalık hamileyim canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Back