silenzio Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2011 1.956 28 2 Eylül 2011 Konu Sahibi silenzio #41 KIRMIZIdonluKIZ .!.: günydinnnn ,kargalar mamalarini yemeden,erkencisiniz:44: Genişletmek için tıkla... kargayı bırak ben bilem yemedim mamamı erkenden uyudum ya ben dün erken kalktım bugün size bi olay anlatcam yemeğimi yer yemez gelip sinir oldum akıl verin azcık bakalım
KIRMIZIdonluKIZ .!.: günydinnnn ,kargalar mamalarini yemeden,erkencisiniz:44: Genişletmek için tıkla... kargayı bırak ben bilem yemedim mamamı erkenden uyudum ya ben dün erken kalktım bugün size bi olay anlatcam yemeğimi yer yemez gelip sinir oldum akıl verin azcık bakalım
RooSE Guru Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 1.004 11 35 2 Eylül 2011 Konu Sahibi silenzio #42 Aman napımmm öle dolanıyorum boş boş siz nediyonussss
KIRMIZIdonluKIZ Canis Majoris sönüyor : / Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.789 16 2 Eylül 2011 Konu Sahibi silenzio #43 silenzio .!.: kargayı bırak ben bilem yemedim mamamı erkenden uyudum ya ben dün erken kalktım bugün size bi olay anlatcam yemeğimi yer yemez gelip sinir oldum akıl verin azcık bakalım Genişletmek için tıkla... e hadi mam et ozaman RooSE .!.: Aman napımmm öle dolanıyorum boş boş siz nediyonussss Genişletmek için tıkla... aynen bos bos, cikamadim yataktan hala:89:
silenzio .!.: kargayı bırak ben bilem yemedim mamamı erkenden uyudum ya ben dün erken kalktım bugün size bi olay anlatcam yemeğimi yer yemez gelip sinir oldum akıl verin azcık bakalım Genişletmek için tıkla... e hadi mam et ozaman RooSE .!.: Aman napımmm öle dolanıyorum boş boş siz nediyonussss Genişletmek için tıkla... aynen bos bos, cikamadim yataktan hala:89:
RooSE Guru Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 1.004 11 35 2 Eylül 2011 Konu Sahibi silenzio #44 KIRMIZIdonluKIZ .!.: e hadi mam et ozaman aynen bos bos, cikamadim yataktan hala:89: Genişletmek için tıkla... hee yaa yuvarlanıyorum hala yataktaa
KIRMIZIdonluKIZ .!.: e hadi mam et ozaman aynen bos bos, cikamadim yataktan hala:89: Genişletmek için tıkla... hee yaa yuvarlanıyorum hala yataktaa
KIRMIZIdonluKIZ Canis Majoris sönüyor : / Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.789 16 2 Eylül 2011 Konu Sahibi silenzio #45 bu nasil bi bayramdi böleee hele tv ler sürekli eski dizileri isitip isitip önümüze koydular yilbasinda böyle olmuyo
bu nasil bi bayramdi böleee hele tv ler sürekli eski dizileri isitip isitip önümüze koydular yilbasinda böyle olmuyo