sildiğiniz çocukluk arkadaşınızın boşandıgını duysaydınız ararmıydınız

denevst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
698
3
benim 10 yaşımdan beri tanıdıgım çok yakın dostum sandıgım arkadaşım eşinden ayrılıyormuş bunu ortak tanıdıklarımızdan duydum bu arkadaşımı ben sildim sildim diyorum çünkü benim için özel olan şeyleri zamanında olur olmaz insanlara anlatmış ve bu kişiler bana senin arkandan hep konuşuyor dediler ve söylediklerinin çogu yalan yanlış seyler duydugumdan beri görüşmüyorum şuan bu arkadaşım eşinden ayrılıyormuş çok zor günler geçiriyormuş siz benim yerimde olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilirmiyim

Ne zamandır görüşmüyorsunuz?
Arkadaşlığınız biteli çok mu oldu?
Aslında bu sorunun en iyi cevabını siz bilirsiniz...

Ama ben olsam napardım bilmiyorum...
Belki arayıp onun adıma üzüldüğümü umarım bundan sonra hakkında hayırlısı olacağını söylerdim... Ama yaptığı şeyler affedilemez derecedeyse aramazdım sadece içimden hakkında hayırlısı olur inş derdim...

aramam madem silmişim oda biliyosa sildiğimi sevindiğinden aramıştır der arkamdan mazallah.

benim 10 yaşımdan beri tanıdıgım çok yakın dostum sandıgım arkadaşım eşinden ayrılıyormuş bunu ortak tanıdıklarımızdan duydum bu arkadaşımı ben sildim sildim diyorum çünkü benim için özel olan şeyleri zamanında olur olmaz insanlara anlatmış ve bu kişiler bana senin arkandan hep konuşuyor dediler ve söylediklerinin çogu yalan yanlış seyler duydugumdan beri görüşmüyorum şuan bu arkadaşım eşinden ayrılıyormuş çok zor günler geçiriyormuş siz benim yerimde olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilirmiyim

ben olsaydım...
arkadaşımın bu kötü gününde yanında olurdum...
o yaptığından utansın...
hiç kinci değilimdir...
bana yapılanları çabuk unuturum...

gercekten silmis olsaydiniz bu konuyu acmaya ihtiyac duymazdiniz..
sanirim icinizde derinlerde de olsa affetmek hissi var..
bu durumda sizin yerinizde olsam,arardim...

Sildim demişsin, silmek öyle kolay kolay olmaz.
Eğer ben birini sildiysem, ne olursa olsun bir daha dönüp bakmam. Tabi öyle kolay kolay da kimseyi silmem. Ama silinmişse benim için bitmiştir.

aynen anlattıklarını yaşadım bende çok sevdiğim dost dediğim iki kişiyi sildim aynı sebeplerden ve biri ayrılma noktasına geldi eşiyle ama ayrılmadı allaha şükür ayrılsada aramazdım çünkü kişilikleri bozuk kesin terslerdi senin arkadaşın nasıl biri bilemem ama bence sildinse arama bırak

arkadaşın nasıl karakterde bir insan bilmiyorum ama ben kötü günlerinde yanında olmayı tercih ederdim.arardım dstek olmaya çalışırdım.tabi yine de karar senin..

Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler ya hani ben buna inanırım
Eminim size yanlışlar yapmasının yanında bir zamanlar onunda derdinizi paylaştığı veya herhangi bir acınızı hafifletmeye çalıştığı zamanlar olmuştur
Arayın ne kaybedersiniz
Yada başka bir deyişle aramazsanız ne kazanırsınız....

bazı yapılanlar vardır,affedemezsiniz. ben böyle bir olayı yaşadım. çocukluk arkadaşımı 9 ay önce sildim. ve,ne olursa olsun,artık onu asla aramam....ne duyarsam duyayım..... o sayfayı kapadım çünkü....

Ben olsam yinede arardim ne demisler bir fincan kahvenin 40 yil hatri var eski gunlerin hatrina olsun buyukluk bende kalsin derdim arardim.herkesin ettigi kendine bence mademki bu kadar zor durumda ara derim canim yalniz ozel seylerini paylasmaz eskisi kadar degeri olmayabilir gozunde yaptigi hic hos degil ama yinede ara bence.

Sildiğim insanın mutsuzluguna gidip ortak olmam:dilcikar:
Çünkü mutluyken yanında beni göremeyen mutsuzken neden görsün (1)
Sildiğim insanın hayatındaki hiç bir şeyde beni ilgilendirmez.Duydugumda allah yardım etsin der her zamanki yerime gecerim (2)
Kolayda silmem silersemde fena silerim (3)-tatlicadiarzu-

asla aramam , çünkü silemek kolay değildir.. silinmeyi haketmiştir..
asla aramam, çünkü ben boşansam aramayacağını bilirim..
aramayacağını bildiğim için silmişimdir zaten..
insana 10 defa hak verilmez..

Bende silmiştim 8 senelik canciğer dostum sandığım birini... Beni en zor günlerimde yalnız bıraktı diye.. benneyaptımki Ama sevgilisinin öldüğünü duyunca hiç düşünmedim bile hemen aradım teselli ettim. Boşver git eski günlerin hatrına acısını paylaş.Büyüklük sende kalsın oda utansın....

uzun zamandır görüşmüyorsanız arama bence hem zaten umursadığı da bir meşhul öyle değil mi?

silmemişsin silememişsin ki topic açmışsın buraya
bi kararsızlık var aklından da çıkmıyor git yanında ol derim
ben kinci bir insan olmadığım için şahsen öyle yapardım
ne kaybedersin hiç bişey yerimseniben

sildigim nedene bagli......benimde bi yakin akrabam bana bu sekilde davranmisti....sildim bende....ama suan evli eger ayrilsa(yinede boyle biseyi yasamasini istemem)aramazdim ....icimden onun icin herseyin hayirlisi olmasi icin dua ederdim ama aramazdim..................a.s.

(Tahoma"]gercekten silmis olsaydiniz bu konuyu acmaya ihtiyac duymazdiniz..
sanirim icinizde derinlerde de olsa affetmek hissi var..
bu durumda sizin yerinizde olsam,arardim)

bunun adı affetme hissi deilde çok paylaşımlarımız oldu bu arkadaşla beraber güldük yeri geldi beraber agladık bu yüzden bu olayda onu affetmekmi gerekirdi diye kendime çok sordum birde ortak tanıdıklar ara felan deyince beni çok kırdı evet ama insani duygularımımı öne çıkarmalıyım yoksa beni ilgilendirmezmi demeliyim kafam karışık.

Bence aramayın.Kötü günler geçiriyor olabilir.Dedikodunuzu yapması afedilir bişey değil.Bir gün karşılaşırsanız konuşursunuz.Ama aramaya değmez bence.Dedikoduyu affedemezdim ben.

X