Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR TANIYANLAR BİLİR SILAM DOĞUM YAPMIŞ BU HAFTA HİÇ GÖREMEDİM KENDİSİNİ VE NİHAYET MSN SİNİ AÇTI 32 HAFTADA İKİZLERİNİ DÜNYAYA GETİRMİŞ BEBEKLERİ VE KENDİSİ İYİYMİŞŞ
HERKESE SELAMI.....ÇOK MUTLUYUZZZ:lepi::teytey::sm_cool:
ayy 32 hafta.bende 30haftalığım ikiz bebek bekliyorum.erken doğumları görünce telaşlanıyorum.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
inşallah canım herşey gönlünce olur..
ewet aşılama idi
şuan herşey normal görünüyor.sağ taraftaki yani oğlumuz biraz sıkışık durumda.
kafa yanda popo aşşağıda bacaklar yukarıya doğru bakıyor.u şeklinde
obiraz endişelendiriyor beni
nasip artık
allah kalbinin isteğini en kısa zamanda versin inşallah
cnm korkma allahın izni ile herşey çok güsel olur hayırlı vakitlerde doğum nasip eder inş.
yanılmıyorsam sen aşılama ile kalmıştın hamiş ....doktorun ne diyor bu durumda
bende mikroenjeksiyon tedavisindeyim yarın transferim olabilir...çoğul gebelik riski yüksek olduğundan merak ettim...(bu arada çok inanıyorum hamiş kalacağımakaydirigubbakcemile3)
canım benim sağollll:1hug:rabbim dualarını kabul etsin:Saruboceq:Allah bu mübarek gün yüzüsuyu hürmetine sanada tüm isteyenlerede en hayırlı sağlıklı şekilde bebekler nasip etsin bizimde karnımızdaki yavrularımıza sağlık sıhat versin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah(canım sana yarında dua edeceğim nerden çıktı dersen bilmiyorum içimden geldi):1hug:
cnm korkma arkadaşımın zaten birtakım problemleri vardı bu 32 haftayı hep yatarak geçirdiay kızlar iyi geceler bende aşılamayla hamiş kaldım ikizlerime bende çok korkuyordum erken doğumdan şimdi 34 haftayı bitirdimşükür takvim 4 gün geriden geliyor ne güzel burdada ikiz hamişlerle karşılaşmak...............
doğum yapan arkadaşada allah analı babalı büyütsün dileklerimle.................inş.sorun yaşamamıştır.........
çok korkuyorum bende erken doğum ve küvezden inş.. bizler sorunsuz doğum yaparızda geerek kalmaz.........
sağoll cnm benim:1hug:allah olmayan herkese yaşatsınallahım tüm isteyenlere nasip etsin şu güzel mübarek geceler yüzü hürmetine yokluğunu bilirim 7 yıldan sonra rabbim bana nasip etti kucağımada almayı nasip etsin..........
dirimkızı sanada nasip etsin bu güzelliği inşallah