• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıla porselen ?

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Uzun araştırmalardan sonra sıla porselen almaya karar verdim. Hem yerli marka hem ömür boyu garantili , hem kaliteli. Modelleri de güzel sitesinden bakabilirsinz. Belki markayı hiç duymadınız ama sadece reklam eksikliği var . Mesela karaca gibi reklamı güzel olupta sonunda büyük hayal kırıklığına uğratan markalardan değil. Siz ne diyorsunuz kullanan ya da duyan var mı bu markayı?

Alacağım modeller bunlar değil ama içinde neler oldugunu görün diye kampanyanın resmini koyuyorum. Satan kişi yanında da baharak takımı hediye veriyor .

Eklentiler

• $567287176_p-Qox.jpg
    $567287176_p-Qox.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 2.606
Evet aynen öyle canım .
O modeli seçmedim çümkü günlük yemek takımımın modeli ona benziyor. Şu ikisinden birini alıyım diyorum karar veremedim.

1.
$5201-yemek.jpg

2.
$5203-yemek.jpg

gerçekten çok güzel bir karar vermişsin hem hepsini bir arada alıp tamamlarsın ,
çeyiz setlerinde tencere takımları pek bi kalabalık görünüyo gözüme değilse ben de öyle düşünüyodum..
hatta karaca alıyodum nerdeyseeee iyi ki vazgeçmişim forumda pek iyi anılmamış;))

Bu arada eklediğin resimlerden 2. daha güzel bence bir de Sla Porselen - Yemek Takmlar bu linkteki model 3615'i beğendim ben:)
bir de kataloğu indirdim sılanın tüm ürünleri pek bi güzelmiş alasım geldi hepsiniiiiiii :52::52:

gerçekten çok güzel bir karar vermişsin hem hepsini bir arada alıp tamamlarsın ,
çeyiz setlerinde tencere takımları pek bi kalabalık görünüyo gözüme değilse ben de öyle düşünüyodum..
hatta karaca alıyodum nerdeyseeee iyi ki vazgeçmişim forumda pek iyi anılmamış;))

evet bende o yüzzden hepsi aradan cıksın diye topluca aldım, tek tek uğraşmadım . evet aslında bende ta en baştan beri karaca alırım diyorum ama araştırıp yorumları okuduktan sonra vazgeçtim, en iyisi yerli markadır dedim ve bunu aldım inş. iyi yapmışımdır :)

Bu arada eklediğin resimlerden 2. daha güzel bence bir de Sla Porselen - Yemek Takmlar bu linkteki model 3615'i beğendim ben:)
bir de kataloğu indirdim sılanın tüm ürünleri pek bi güzelmiş alasım geldi hepsiniiiiiii :52::52:

biraz geç verdin :( o yüzden ben 1.modeli almıştım ama bizim düğün seneye olacak inşallah, satan kişi gelip değiştirebilirsin modelini dedi. yeni modeller cıakrsa ve bunlar hoşuma gitmezse değiştiririm. ve kare takım beğenmişsin onu hiç tavsiye etmedi kullanışlık olmaz dedi o yüzden yuvarlak takım aldım ben. bence al yani benim arkadasta bu markadan almış gayet memnun :34:

evet yaa hep aynı şey oluyor :)) kare takım begenıyorum yuvarlak kullanışlı dıyor herkes galiba kabullenmeliyim artık yuvarlak takım alcam :1:
güle güle kullan bu arada mağazadan almanın avantajı bu valla ne güzel ilerde model değişse de üzülmezsin değiştirirsin:1:

evet yaa hep aynı şey oluyor :)) kare takım begenıyorum yuvarlak kullanışlı dıyor herkes galiba kabullenmeliyim artık yuvarlak takım alcam :1:
güle güle kullan bu arada mağazadan almanın avantajı bu valla ne güzel ilerde model değişse de üzülmezsin değiştirirsin:1:

teşekkür ederim canm evet aynen öyle . sen de yuvarlak al tabi:)

canım kesinlikle sıla porseleni önermiyorum şu an annemin evinde sıla kullanıyoruz iki üç yıkamadan sonra renkleri soluyor siliniyor çok pişman olursunuz eğer alırsanız

valla aldık bile artık cok geç :( öyle bişey olursa zaten ömür boyu garantisi var geri götürürüm. adamda tanıdık yani sorun olursa getir dedi, inş olmaz sorun:(

sıla çeliğini bilemem ama porselen asla önermiyorum hele su takımı asla asla...alırken bile belliydi izmir fincancılar çarşısı ..... züccaciyenin katakulliye getrmesi sonucu ürünü aldım.eve geldiğin gün soğuk su ile elde yıkadım yaldızları çıktı birde makineye koysam siz düşünün dümdüz bardak çıkacaktı heralde

Son düzenleme:
bildiğiniz markalardan şaşmayın en azından garantisi var ürüne bişey olsa incelemeye yollarsınız hakkınızı alırsınız vs.ama bnm elimde patladı defolu bardaklar.ve bayanlar asla faturasız alışveriş yapmayın.ürününüzde sıkıntı olsa şikayet edebileceğiniz hiç bi merci yok.

Back