sil baştan

yani yaptıkların inan ki komik geliyor ve çok çocukça.inşaallah dediğin gibi olur ve aşarsın ama o kadar kolay olmayacak gibi.en azından eşin açısından.adam değiştiğine inanmayacak ve yaptıklarını doğal bulmayacak.olayı doğalllıktan uzaklaştırmışsınız anlayacağınız

bende farkındayım durumun ama boyle oldu dıye boylemı kalsın evet okuyunca komık gelebılır ama kendını azcık benım yerıme koysan bır cıkıs yolu arıyorum sadece genede tesekkur ederım

bende farkındayım durumun ama boyle oldu dıye boylemı kalsın evet okuyunca komık gelebılır ama kendını azcık benım yerıme koysan bır cıkıs yolu arıyorum sadece genede tesekkur ederım

seni çok iyi anlıyorum en basta dedgm gibi erkkler için evlilk bu yoldan gectigi için eşin suan cıkmaz sokakta gibi bişidir. ama bu yolu acmak senn elinde sen niye boylesin seviosun mdem niye kacıosn esini arzulaman lazm daha çok itmeyi bırk kocan o snn duvarlarını yık arkdasn dedgi gibi destk ble alsn olur yni

ıstemıyor degılım arkadasım ama ıste uygulamada olmuyor gosteremıyuorum ıtıyorum elımden gelenı yapıcam tesekkur ederım

arkadaşım öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt tebrik ederim. Benim merak ettiğim sen eşinle olan cinsel yaşantından hiç zevk almıyor musun? Yatak kuralcı olunacak, sınırlar konulacak bir yer değil eşini mutlu etmek istiyorsun çok güzel ama önce sen mutlu olmalısın belki de eşin onu itmenden, kural koymandan ziyade sende o hazzı, keyif almayı, isteği görmüyordur ve kendini yetersiz hissediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…