Sıkıştım kaldım bu döngüde

Yapı meselesi demekki indanlardan edindiğimiz tecrübeler sırtınıza yediginiz hançerler ve acıyarak acınacak hale düşerek pişersiniz.Yada insan hastalık buluyor
Tabiki insan yaşadıkça tecrübe ediniyor siz beni galiba iyi olmakla salaklığı karıştıranlardan sandınız:) valla ben herkesin niyetini fark ediyorum bu benim içimde yaşadığım bir problem dediğiniz gibi kazık yiyerek öğrendim bende hak etmeyene iyilik yapılmaz bu içimde dolanan düşüncelerde bir süreç en kısa sürede kurtulacağım bu düşüncelerden teşekkürler yorum için

Ne gibi kotu seyler aklinizdan geciyor bilmiyorum ama sizinki zaten tahminimce takinti haline gelmis bi durum. Buda durduk yere olmaz benim bildigim. Okb ye yatkinliginiz yada direk okb olabilirsiniz. Pskolojik destek alin lutfen. Benzer bi durum yasadigimda belki 15 yasinda anca idim ve bende hep cehennemligim diye dusunurdum elimde olmadan aklimdan gecenlerden dolayi. Tabii yas gectikce bunun benim "suçum" olmadigini anladim vede zaten 30 kusur yasimda anca okb olduğum ortaya cikti tedavide. Lutfen siz tedavi yada pskolog danismanligi icin gec kalmayin.

Okb bana da mantıklı geliyor çünkü içten içe bi hatam olmadığını biliyorum kendimle mantıklı konuşmalar yapsamda sürekli düşünmek vs istemsizce dediğiniz gibi

Ben sizi iyi olmayı salaklikla karıştıran kardan falan sanmadım dalak manyak gibi avam tabirleri sevmem mümkün olduğu kadar kullanmaktan kaçınırım.Benim demek istediğim insanlar bazen iyi niyet dozunu ayarlayamayio kötü durumlarda düşebilir arada olabilir .Sürekli oluyorsa kişinin bunu oturup düşünmesi gerekir iyi forumlar dilerim

Okb bana da mantıklı geliyor çünkü içten içe bi hatam olmadığını biliyorum kendimle mantıklı konuşmalar yapsamda sürekli düşünmek vs istemsizce dediğiniz gibi
Evt malesef boyle bi hastalik var. Dusuncelerimiz mantiksizda bulsa bu takintilarimizi bize hukmeden bi durum bu. Ama bununla ilgili pskolog veya pskiyatristlerin bir suru videolarida var. Onlarda fayda edecektir. Zaten o videolarin altindaki yorumlari okursaniz, bir cok insanda kendi yasadiklarini anlatmis. Bu bile yalniz olmadigimizi hissettirip rahatlatabiliyor insani. Tabii en etkilisi dr ile birebir tedavi olacaktir. Belkide teşhis olarak okb bile cikmayabilir. Belkide gecici duygusal bi karmasa yada benzeridir. Umutsuz olmaya hic gerek yok. Herseyin caresi var Allah in izniyle.

Kalbin temiz olduğu sürece allaha bırak herşeyi ben o kadar gördüm geçirdim ki hala da bitmedi sınavım bende bazen diyorum ki asla mutlu olamıyorum allah beni mutlu etmiyor gönlüme göre vermiyor ama bi namaz kılıyorum içime su serpiliyor ve inan bana rabbimin yanımda olduğunu o kadar çok hissediyorum ki sanki bir ses bana korkma sabret ben yanındayım sen onlar gibi olma diyor ne zaman daralsan elinden geldiğince sürekli namaz kıl huzur doluyorsun

Yaşadığınız şey vesvese aslında. Vesvese geldiği an ya düşünmeyeceksiniz kafanızdan o konuyu def edeceksiniz eğer bu sizin icin kolay olmuyorsa da destek almayı geciktirmeyin. Başlangıç seviyede hersey cok daha kolay kontrol altına alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…