• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkışan yüzük, şişen parmak..:(

İşte insan bi anlık gaflete düşüyor teşekkür ederim sağolun
Ya insan unutuyorki bende hic düşünemedim evlilik yüzügümdü ayrica eltim şiser diyince denim dedim cikarmaya zor cikti iste:KK33: insanin aklina gelemeyen seylerde olabiliyor yani bunuda abartanlar olluyorya nedim ben:confused::confused:

Ya insan unutuyorki bende hic düşünemedim evlilik yüzügümdü ayrica eltim şiser diyince denim dedim cikarmaya zor cikti iste:KK33: insanin aklina gelemeyen seylerde olabiliyor yani bunuda abartanlar olluyorya nedim ben:confused::confused:

Aynen öyle vallahi.. Zevk aldım sanki parmağıma sıkışınca halen daha canım yanıyor..:110::110:

Kestirmeden çıkartma yöntemi görmüştüm ben.iple birlikte çıkmıştı çok kolay. Geçmiş olsum size.

Kestirmeden çıkartma yöntemi görmüştüm ben.iple birlikte çıkmıştı çok kolay. Geçmiş olsum size.

İnanın her yöntemi denedik biz denedikçe parmağım daha çok şişti ve son çare olarak kestirmek zorunda kaldık.. Teşekkür ederim..

Suanki durumunuz nasıl ?

Itifaiyeye gitmek hiç aklıma gelmezdi. Yazdım bir kenara :)

Parmağım yaralı..:) ama çok şükür durumu iyi şişlik ve ağrısı geçti.. Valla ben de netten bütün yöntemlere baktım itfaiye son çaremdi..:) Allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten basit bişey gibi ama ciddi sonuçlara da yol açabilirdi..

Sırf birileri yaşadıklarımı yaşarsa diye yazıyorum. Hamileyim. İlk hamileliğim. İlk aylarım. İlk kez ödem topladı ellerim. Uyuyakaldım ve gece 1 buçuk gibi fark ettim. Parmağımda yüzüklerim art arda kalmış bir şekilde sıkışmış. Her şeyi denedim. İp, sabun, krem, yağ, soğuk uygulama… ertesi gün öğlen saat 1 şu anda, geceden beri iki saat uykuyla internette gösterilen tüm yüzük çıkarma yöntemlerini denedim takıntı oldu ve gerçekten çok ağrı yapmaya başladı. Ödemin geçmesini bekledim ama diğer parmaklarımda geçti yüzüklerimin oldu parmak şişmeye devam etti. 3-4 litre su içtim. Parol attım. Kinezyo bant ile bir yöntemi vardı internette görsellerde gösterildiği şekilde bantladım. Eldiven geçirip tekrar 15-20 dakika soğuk uygulama yaptım ellerime. Yüzüklerimi çok seviyorum kestirmek hiç istemiyordum ama bu da ise yaramasa yapacak bir şey yoktu. Elimi yukarıda yutarak 30 dakika bekledim. Ve evet sonunda ödem çok az da olsa dağılmıştı. Yüzüklerimi çıkarabildim. Aklınızda bulunsun :(

Yüzük takmak çok mu önemli anlamıyorum illa takmak mı lazım alyansı çıkarmışsınız bu seferde hem tektaş hem yedi taşı takmışsınız hem de ikisini birden gerçekten ne gerek var? hamileliğinizde de yüzük takmayıverin zaten gereksiz ya tektaşı takarsın ya yedi taşı bir de ikisini birden takmak nedir?

Ayrıca neden itfaiye o nereden aklınıza geldi ben anlamadım adamlar yangın söndürüyor yüzük çıkarmakla mı uğraşacaklar hastaneye neden gitmediğiniz ayrı enteresan. İnsan inanmakta zorluk çekiyor gerçekten.
Bu arada üstte yazdığınızda haklısınız ama yüzük kesme işlemini hastaneye gitseniz bile itfaiyeyi çağırıp kestiriyorlar. Görevleri arasında var hatta araçlarında yüzük kesme aleti de mevcut. İtfaiye sadece yangın söndürme işlemi yapmıyor kurtarma, sıkışma, intihar, doğal afet kaynaklı su baskınları vs vs gibi bir çok şeye de gidiyor 🫠

Sırf birileri yaşadıklarımı yaşarsa diye yazıyorum. Hamileyim. İlk hamileliğim. İlk aylarım. İlk kez ödem topladı ellerim. Uyuyakaldım ve gece 1 buçuk gibi fark ettim. Parmağımda yüzüklerim art arda kalmış bir şekilde sıkışmış. Her şeyi denedim. İp, sabun, krem, yağ, soğuk uygulama… ertesi gün öğlen saat 1 şu anda, geceden beri iki saat uykuyla internette gösterilen tüm yüzük çıkarma yöntemlerini denedim takıntı oldu ve gerçekten çok ağrı yapmaya başladı. Ödemin geçmesini bekledim ama diğer parmaklarımda geçti yüzüklerimin oldu parmak şişmeye devam etti. 3-4 litre su içtim. Parol attım. Kinezyo bant ile bir yöntemi vardı internette görsellerde gösterildiği şekilde bantladım. Eldiven geçirip tekrar 15-20 dakika soğuk uygulama yaptım ellerime. Yüzüklerimi çok seviyorum kestirmek hiç istemiyordum ama bu da ise yaramasa yapacak bir şey yoktu. Elimi yukarıda yutarak 30 dakika bekledim. Ve evet sonunda ödem çok az da olsa dağılmıştı. Yüzüklerimi çıkarabildim. Aklınızda bulunsun :(
2017 konusuymuş siz yorum yapınca bende yaptım 🤣🤣 geçmiş olsun konuyu aktif yaptık 🤭

Back