Yedimiz besinlerden hep çoğunda vitamin yok kansızlık varsa buda etken sanırım et tüketimini artırmanız gerekecek
arkadaşlar aynı sorunlar bendde var yanı sıra ben çok huzursuz biri oldum çocuklarıma bile tahamül edemiyorum çok sinirli oldum sonra pişman oluorum kendimi suçluyorum buda beni güvensiz biri yaptı iyicebi ara antidepresan kullandım ama mide bulantısı ve kilo yaptı bıraktım aşırı derece unutkan oldum dr gidicem ama yazıları okuduktan sonra kararsız kaldım vitamin eksikligi olabilirmi demir eksiligi huzursuzlk yapıyomuş hangi bölüme gitsem sizce yardım edin lütfen
hepinize teşekkür ederim,uygun bir vakitte bir doktora görünmeyi düşünüyorum.geçmişle hiç bir sorunum yok,hele plaka,telefon no. doğum tarihi gibi rakamlarla olan herşeyi hafızama kazıyabiliyorum.20yıldır görüşmediğim bir çocukluk arkadaşımın doğum gününü anında hatırlarım.ancak isimleri 1-2dakika içersinde unuturum.hatta bazen 15-20dk.lığına sohbet ettiğim insanların simalarını unuttuğum zaman kendi kendime bile öfkelendiğim oluyor.haliyle karşı tarafa da hoş bir an yaşatmıyorsunuz.bir arkadaşımız kendini tartışma esnasında savunamadığını söylemiş,onunla aramda dehşet bir benzerlik gördüm.anı hatırlıyorum ama konuşmalar,dialoglar veya iş nası çığırından çıktığına dair ayrıntılar buhar olup uçuyor aklımdan.şunu da biliyorum ama,o esnada bunu derken haklıydım,ama neyin üzerine dediğimi unutuyorum.yerimde duramayan bir yapım var,bu yüzden kuaför gibi yerler beni boğar.başta bu unutkanlığı çok önemsemeyip,az uyumaya bağlamıştım,zihnim sürekli meşguldür.alışverişe giderken ne alacağımı düşünür,dönerken de ne pişireceğimi tasarlarım ve yoldan bişey anlamam.yemek pişirirken tencereyi karıştırdığımda,diğer yandan sofrayı hazırlamam gerektiğini,öte yandan tencereye daha neler katmam gerektiğini düşünürüm.kısaca hep meşguldür kafam.zihinsel yorgunluk dedim sonra kendi kendime.ancak bu git gide artan ve rahatsızlık veren bir soruna dönüşünce beni düşündürmeye başladı.oğlumun kaçıncı sınıfa gittiği sorusuna anında cvp verememek bardağı taşıran son damla oldu.bu artık basit bir unutkanlık değil,bu büyük bir sorun!bu yüzden dr.uma karar kıldıktan sonra en kısa zamanda gideceğim.umarım büyük bişeyle karşılaşmam.
hepinize teşekkür ederim,uygun bir vakitte bir doktora görünmeyi düşünüyorum.geçmişle hiç bir sorunum yok,hele plaka,telefon no. doğum tarihi gibi rakamlarla olan herşeyi hafızama kazıyabiliyorum.20yıldır görüşmediğim bir çocukluk arkadaşımın doğum gününü anında hatırlarım.ancak isimleri 1-2dakika içersinde unuturum.hatta bazen 15-20dk.lığına sohbet ettiğim insanların simalarını unuttuğum zaman kendi kendime bile öfkelendiğim oluyor.haliyle karşı tarafa da hoş bir an yaşatmıyorsunuz.bir arkadaşımız kendini tartışma esnasında savunamadığını söylemiş,onunla aramda dehşet bir benzerlik gördüm.anı hatırlıyorum ama konuşmalar,dialoglar veya iş nası çığırından çıktığına dair ayrıntılar buhar olup uçuyor aklımdan.şunu da biliyorum ama,o esnada bunu derken haklıydım,ama neyin üzerine dediğimi unutuyorum.yerimde duramayan bir yapım var,bu yüzden kuaför gibi yerler beni boğar.başta bu unutkanlığı çok önemsemeyip,az uyumaya bağlamıştım,zihnim sürekli meşguldür.alışverişe giderken ne alacağımı düşünür,dönerken de ne pişireceğimi tasarlarım ve yoldan bişey anlamam.yemek pişirirken tencereyi karıştırdığımda,diğer yandan sofrayı hazırlamam gerektiğini,öte yandan tencereye daha neler katmam gerektiğini düşünürüm.kısaca hep meşguldür kafam.zihinsel yorgunluk dedim sonra kendi kendime.ancak bu git gide artan ve rahatsızlık veren bir soruna dönüşünce beni düşündürmeye başladı.oğlumun kaçıncı sınıfa gittiği sorusuna anında cvp verememek bardağı taşıran son damla oldu.bu artık basit bir unutkanlık değil,bu büyük bir sorun!bu yüzden dr.uma karar kıldıktan sonra en kısa zamanda gideceğim.umarım büyük bişeyle karşılaşmam.
keşke b vitaminini ihmal etmeseydiniz.unutkanlığın çoğu sebebi ondan kaynaklanıyormuş ve hatta depresyon bile bu vitaminin eksikliğinden meydana gelebiliyormuş...Yazdığınızı okudum ve bunu ben mi yazmışım acaba diye düşündüm :s O kadar benzer durumdayım ki, aynen zamanında bu yüzden erkek arkadaşıma karşı ezildim bile. Kendimi savunamadım, haklı olduğumu bildiğim halde ayrıntıları hatırlayamadığım ve bağlantı kuramadığım için haksız duruma düştüm vb vb. Olaylar arasındaki zamanı hatırlamakta zorlanıyorum, neyi hangi tarihte yapmışım hatırlayamıyorum. Bişeyin üstünden az zaman mı geçti çok zaman mı hatırlayamıyorum bile. Ben de çok düşünürüm ve takıntılıyımdır, evin dağılmasını kafaya çok takarım ve işyerinde bütün gün aklımı meşgul eder. Çok fazla işi aynı anda yapmaya çalışıyorum, beynim hep meşgul ama aynı anda bazı yerlerinde büyük boşluk var gibi. Ben de sorulan şeylere kısa sürede cevap veremiyorum, nerdeyse adımı sorana düşünüp cevap vericem. Hele konuşurken bir anda iptal olup "ne diyeceğimi unuttum" diyip konuyu bir daha toparlayamamam kabus gibi. Matematiksel işlemleri asla hızlı yapamam, beynim o konuda çok yavaş işler.
Geçmiş yıllarda 2 sene boyunca psikiyatrik ilaç kullandım, o da ilerletti sanki. Benim de hatam var, doktor o ilacın yanına B vitamini de yazmıştı ama ben onu kullanmadım.
Off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?