valla inşallah buluruz,çünkü ciddi ciddi rahatsızlık vermeye başladı bu...vitamin eksikliği filan mıdır acep?slm arkadaşlar bu sıkıntının kaynağını bende bulamıyorum aynı sorun bende de var buzdolabını açıyorum ben buradan ne alacaktım unutuyorum gidiyor
walla çözümü beraber arayalım derim ben umarım buluruz
niye ki ne?psikoloğun ne gibi bi kötülüğü var ki? ben kafama pek birşey takan biri değilim,sanırım benim adres bu yüzden psikolog değil...b12 vitaminini bi de ben araştıriim belki bana bi faydası dokunur...ben hemotolojiyede gittim arkadaşım b12 eksikliği unutkanlık yaparmış 3-4 ay kullandım ilaç ama pek faydasını gördüğümü düşünmüyorum açıkcası ben biraz herşeyi kafaya çok takan bi tipim acep ondan mıdır diye düşünmeye başladım
beynim unutarak kendini korumaya mı alıyor diyorum psikoloğa gideyim dedim kocam karşı çıktı
oy bu ciddi bişeye benziyo...motor hareket gibi motor hatırlanası konular da bile duraksamanız -evlâdınızın yaşı gibi-
nörôlojik bir durum olabilir belki, dedirtti bana. nörôpskiyatri'ye de yönlenebilirsiniz.
hayır bir de git gide artıyor yani...bu beni endişelendirmeye başladı...Bende bu durumdan muzdaribimaynen senin tarif ettigin gibi canim daha genciz ama acayip unutkanlik hatirlamada zorluk cekiyorum
teşekkür ederim fikirleriniz için...stres hepimizde var elbet,ama benim demek istediğim çalışan arkadaşlarımızda daha çok olduğudur elbette,hani stresin beni ezmesine pek izin veren bir yapım yok...(bildiğim kadarı ile) psikiyatri -genelde- psikolojik kökenli olduğunu düşünüp ilaç yolu ile tedaviye bakıyor, geçmezse başka alanlara yönlendiriyor.
nöropsikiyatri ise önce fiziksel nörolojik muayene yaptıktan sonra sonuç karşısında tedavi uyguluyor. ilaç yazıyor v.s.
stresim de yok dediğiniz için öyle aklıma geldi.
ihmal etmeyin kendinizi .. geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?