- Konu Sahibi MassiveStroke
-
hep böyleydi? yeni başlayan birşey mi.. inatlaşıyor muhtemelen.. konuşarak, örnekler wererek çözebilirsiniz aslında..
benim kızım da evde yangın ayşe gibi dolanır ... defalarca uyarırım bir türlü çoraplarını giydirememhele geceleri kaç kez üzerini örttüğümüzü hatırlamıyoruz bile ama bünye meselesi herhalde .. kolay kolay hasta olmuyor..
bir de sabahları birer kaşık keçi, boynuzu pekmezi içiriyorum.. sanırım o da kan yaptığı için hanımı sıcak basıyor :)) eğer siz de pekmez içiriyorsanız ondan da yapabilir...
3 gün önce buradaki kullanıcı adın sabah sabah aklıma geldi :)daha doğrusu adını bir türlü hatırlayamadım.. adına benzeyen bir sürü kelime kafamdan geçti, ben bu adı nerde gördüm diye diye kendimi yedim
soruna gelince kesin pekmezdir demiyoruz ama olabilir :)
adını da "mattive attrack" gibi bir şey olarak hatırlamıştım :) yaklaşmışım değil mi?
bu arada profil resmin kızın mı? çok şeker maşaallahRabbim bahtını da güzel etsin inşaallah
bbenim profildeki de benim cadının yaklaşık 3 buçuk sene önceki resmi :)
kızım 2008 mayıs doğumlu :) dört buçuğu devirdik ama ona sorsan 5 yaşında, eksiğini de fazlasını da kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?