Sıkıntılı bir dönem

Manolyanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
840
213
33
Canlar adet dönemim çok zor geçiyor. İlk 3 gün ağrılarla yatıyorum. Ağrılı adet yaşayanlar kaçgün ağrı çekiyorsunuz , 3 gün boyunca Ağrı çekmek normal bir durum mu, bir de hani adetliyken özellikle sol kadığım daha çok ağrıyor böyle olan var mı, hani bir tarafında daha çok ağrı olan

Evet anlattığın kişi benim.
Sol kasığıma bıçaklar batıyo sanki. Hareketimi kısıtlıyo acıyo ve çok ağrıyo.
Hatta belime bacapıma vuruyo.
3gün çekiyorum bunu

Evet bacağımada ağrı yapıyor. Canım dr gittiniz mi hiç ne dedi
Diğer konunada cevap yazmıştım canım şiddetli ağrıların mutlaka bir sebebi vardir bahsettiklerinin aynisini yasiyorum bacagima belime agri vuruyor hatta agri gectiktennsonra savastan cikmis gbi halsiz ve bitkin olurdum okadarki kendimi sıkıyodum agri cekerken. Sol tarafim daha siddetli agirirdi ve sol yumurtaligimda kist varmis. İstersen internete cikolata kiati belirtileri yaz kendinde o belirtiler varsa doktora gitmeyi ihmal etme ben ettim zamaninda simdi ugrasiyorum

Ben adetten 1hafta önce başlar, adetin 4.gününe kadar ağrı çekerdim hamile kalmadan önce. Hatta benim sağ kasık bölgem ağrırdı, belim bacaklarım mahvederdi beni hatta öyle ki bayılıyordum ağrılardan. Doktora cok gittim herşey normal ama tek bir sıkıntı senin kan çıkış yerin ters o yuzden bu ağrılar, evlenince ya da doğum yapınca gecer demişti. Evlendim sadece bayılmıyordum ağrılar aynen devam. Şimdi hamileyim bakalım doğumdan sonra ne olacak.

Gittim 3 kez sorun yok dendi

Bende demin nette bakıyordum hekim yorumlarına adet olmadan bir gün önce agri kesici içmek gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…